Maajussi-Matti häkeltyy suorasta kirjeestä: "Olisi mies hakusessa, kenen kanssa toimisi peiton heilutus"

Maajussi-Matti häkeltyy ja hämmentyy saamistaan kirjeistä.

Maajussille morsian -ohjelman rakkautta etsivät maajussit saavat ensimmäistä kertaa lukeakseen puolisoehdokkaidensa kirjoittamat kirjeet juontaja Vappu Pimiän toimittamana. Kirjeisiinsä ja morsianehdokkaisiinsa pääsee näin ollen tutustumaan myös perunaviljelijänä toimiva maajussi-Matti, joka hämmästelee saamiensa kirjeiden määrää. 

– Kuokanvarteen olisi vapaaehtoisia näköjään, Matti vitsailee nauraen. 

Matti kertoo olevansa yllättynyt saamistaan kirjeistä ja kertoo, että niitä oli hänen mielestään riittävästi. Eräs kirjeistä tuli morsianehdokkaalta nimeltään Jonna, jonka hellyttävä kirje sekä videotervehdys saavat Matin jopa hieman liikuttumaan. 

Eräs toinen Matin saamista kirjeistä herättää taas maajussissa hieman toisenlaisia tunteita. Toiselta morsianehdokkaalta Marjalta tullut kirje on varsin suora. Marja kertoo myös kirjeessään, että hän ja Matti ovat tavanneet toisensa kertaalleen. 

– Kävin kiusaamassa siuta jo torilla, mutta ois mies hakusessa, kenen kanssa toimisi peiton heilutus. Tällä iällä tuntuu, että ne ovat harvassa, Marja kirjoittaa. 

Marja kertoo kirjeessään asuneensa nuoruudessaan maalla, mutta tätä nykyä kerrostalossa kaupungissa, mikä ahdistaa naista varsinkin tiettyinä vuodenaikoina. Hän kertoo ihailevansa Matin metsästysharrastusta ja kertoo, että voisi myös itse osallistua samaan puuhaan. 

– Millaista orjatarta haaveilet? Marja myös tiedustelee kirjeessään. 

Hämmentynyt Matti naureskelee kirjeen luettuaan hämillään. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat