Maajussi-Ilmarilla ja morsianehdokkaalla vaivaannuttavat treffit: "Aikaisemmin oli helpompaa puhua"

Maajussi-Ilmari ja Annariina eivät löydä toivomaansa yhteyttä treffeillään. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoja ja kahdenkeskiset treffipäivät ovat päässeet hyvin käyntiin. Maajussit ovat keksineet erilaisia tapoja, miten he pääsevät tutustumaan paremmin kotitilalleen valitsemiinsa morsianehdokkaisiin.

Maajussi-Ilmari pääsee seuraavaksi viettämään treffipäivää morsianehdokkaansa Annariinan kanssa. Pari ottaa suunnan kohti Turun Flowparkia. 

Kiipeilyn jälkeen hyväntuulinen kaksikko suuntaa yhteiselle lounaalle. Annariina ilahtuu Ilmarin ravintolavalinnasta, jossa kaikki ruoka on gluteenitonta, kuten morsianehdokkaan ruokavaliokin. Lounaalla Ilmarin ja Annariina välinen kanssakäyminen ei kuitenkaan tunnu oikein saavan tuulta siipiensä alle. 

– Jollain tavalla aikaisemmin tässä on ollut jostain syystä helpompaa puhua Annariinan kanssa. En tiedä miksi tämän treffin aikana jossain tuli hetken sellaisia kohtia, että oli aika teennäistä, Ilmari pohtii treffien kulkua. 

Annariina itse myöntää treffien jälkeen olleensa erittäin puhelias. 

– Ainakin omasta mielestä puhuin tosi paljon, melkein jopa jäi jonkin verran hampaankoloon, etten tukkinut Ilmarin suuta, jos hänellä oli jotain sanottavaa, Annariina miettii. 

Ilmari pohtii, että Annariina saattaa olla maajussille kuitenkin liian puhelias kumppaniksi. 

– Ehkä se on jotenkin tässä, kun on saanut pidemmän aikaa olla kahden kesken, niin paljastunut vasta, Ilmari kertoo.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat