Maajussi-Ilmari tekee elämänsä päätöksen: "Olen taas ehkä askeleen enemmän mies"

Maajussi-Ilmarin valinta oli melko selkeä jo farmiviikon alusta asti. 

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat tulleet päätökseensä ja maajussit ovat tehneen vaikean valinnan. Kaikki neljä maajussia ovat päättäneet, kehen morsianehdokkaaseen he haluavat tutustua enemmän ohjelman kuvausten päättymisen jälkeen. 

Maajussi-Ilmari kertoi farmiviikkojen alussa, että hänelle haastavinta viikon aikana olisi morsianehdokkaiden tasapuolinen kohtelu. Kokemus on kuitenkin maajussin mukaan kasvattanut häntä. 

– Olen taas ehkä askeleen enemmän aikuinen ja mies, en ole tosiaan oikein joutunut pohtimaan tämmöisiä asioita ennen, Ilmari myöntää. 

Viikon ollessa päätöksessään Ilmari myöntää kotitilalleen saapuneelle rakkauden lähettiläs Vappu Pimiälle, ettei hän ole aivan onnistunut tässä tavoitteessaan, vaan yhtä morsianehdokasta kohtaan on syntynyt enemmän tunteita.

Valinnan hetkellä Ilmari kertoo haluavansa jatkaa tutustumista Tuulian kanssa. Muille morsianehdokkaille tämä ei tule lainkaan yllätyksenä, vaan he ottavat tiedon ilolla vastaan. 

– Laura ja Annariina näyttää siltä, että te jo siinä kaason paikkaa maalailette, Vappu Pimiä vitsailee. 

Ennen lähtöään kaikki morsianehdokkaat halaavat pitkään toisiaa. Sekä Annariina että Laura kertovat, etteivät he ole pahoillaan Ilmarin päätöksestä. Kumpikin morsianehdokas on toiveikas Ilmarin ja Tuulian aluillaan olevan yhteisen taipaleen suhteen.

– Ihan pelkästä uteliaisuudesta aion olla heihin yhteydessä, mutta kyllä myös ihan ystävyydestä, Annariina vitsailee. 

Tuulia ja Ilmari ovat onnellisia ja helpottuneita lopputuloksesta. Kumpikin kertoo, että molemmat tunsivat alkuviikon treffien jälkeen, että tässä on jotain erityistä. 

– Tämän lyhyen ajan perusteella kyllä sinun seurassa on ihana olla. Lämmintä ennen kaikkea, Ilmari toteaa valitulleen. 

– Samat sanat. Enkä olisi kyllä ehkä ihan uskonut, että tähän päätyy kun sen kirjeen kirjoitan, Tuulia myöntää. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat