Mainos

Maajussi-Ilmari kuunteli sydämensä ääntä ja valitsi Tuulian – morsianehdokas leijuu pilvissä: "Ehkä olen vähän ihastunut"

2:14

Maajussi-Ilmarin valittu Tuulia iloitsee farmiviikkojen lopputuloksesta. 

VIDEO: Maajussi-Ilmari kertoo valintansa farmiviikon päätteeksi

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat tulleet päätökseensä ja maajussit ovat tehneet valintansa. Miehet päättivät, keihin morsianehdokkaisiin he haluavat jatkaa tutustumista farmiviikkojen jälkeen. 

Maajussi-Ilmari kuunteli sydämensä ääntä ja valitsi farmiviikkojen päätteeksi morsianehdokkaistaan Tuulian. Valinta ei yllättänyt ketään farmiviikolle osallistunutta, sillä Tuulian ja Ilmarin tunteet toisiaan kohtaan olivat syventyneet jo ensimmäisenä päivänä – minkä myös muut morsianehdokkaat Annariina ja Laura olivat huomanneet. 

Tuulian mukaan hänen ja Ilmarin kahdenkeskiset treffit sujuivat hienosti ja farmiviikkojen jälkeen tunnelmat ovat olleet hyvät. 

– Ehkä olen vähän ihastunut, Tuulia myöntää. 

Ilmari on Tuulian mukaan kaiken kaikkiaan jalat maassa oleva mies, joka tietää mikä haluaa elämältään. Kokonaisuutena mies vaikuttaa morsianehdokkaan mielestä oikein hyvältä 

Valinnan jälkeen pari aikoo ottaa askel kerrallaan ja katsoa rauhassa, mihin heidän suhteensa voi johtaa. Muut morsianehdokkaat ottivat päätöksen vastaan hyvin. Tuulia aikoo viettää aikaa Lauran ja Annariinan kanssa myös tulevaisuudessa. 

– Olen miettinyt paljon, että on todella hassua, miten ihan ventovieraat, kuten nämä tytöt, voi tulla niin läheisiksi niin äkkiä. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja