Maajussi-Heidi ei meinannut uskoa, päässeensä mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan: "Se oli kuin pommi olisi tippunut"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Heidi sai luettavakseen useita liikuttavia kirjeitä.

Maajussille morsian -ohjelman toisessa jaksossa paljastui, ketkä neljä maajussia pääsivät etsimään rakkautta ohjelmaan ja viettämään yhtä elämänsä ikimuistoisimmista kesistä. Ohjelman neljä maajussia ovat AleksiMiiaHeidi sekä Jouni

Maajussi-Heidi kertoo MTV Uutisille olleensa erittäin yllättynyt saadessaan tietää, että hän pääsi mukaan edellä mainitun nelikon joukkoon etsimään rinnalleen rakkautta ja elämänkumppania. 

– En ollut ollenkaan varautunut siihen, se oli kuin pommo olisi tippunut, että mitä, minutko? Ei ollut pienessä mielessäkään, että olisin mukana jatkossa siinä nelikossa. 

Heidi sai luettavakseen runsaasti koskettavia kirjeitä sulhasehdokkailta ympäri Suomea. Maajussittaren mukaan kirjeitä oli laidasta laitaan ja niistä useat oli kirjoitettu erittäin ajatuksella. Yksi Heidin saamista kirjeistä olikin kuin todellinen taideteos. 

– Kyllä siinä vähän liikuttui kun sitä luki. Ja siinä meni monta päivää kun niitä selasi ja mietti, että minkälaisia ihmisiä nämä sitten ovat, ketkä ovat minulle kirjoittaneet. 

– Olin hyvin vaikuttunut siitä kirjeiden määrästä sekä siitä, miten paljon ihmiset halusivat kertoa itsestään. 

Ohjelman kuvausten aikana Heidin mukaan kaikki pitivät visusti mielessä sen, että vaikka he etsivät rakkautta jyllää koronapandemia yhä kuitenkin maailmanlaajuisesti. Näin ollen kaikkien turvallisuudesta pidettiin vistusti huolta, ja kaikki toimivat maajussittaren mukaan kuvauksissa hyvin järkevästi. 

Romantiikkaakin saattoi kesän aikana olla ilmassa, mutta sitä Heidi ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa vahvista. 

– Sen aika näyttää.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja