Maajussi-Antti-Jussin valittu Elina iloitsee farmiviikon lopputuloksesta: "Olen kiinnostunut tutustumaan häneen"

Maajussi-Antti-Jussi päätyi valitsemaan farmiviikkojen päätteeksi Elinan. 

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat päättyneet ja maajussit ovat tehneet valintansa. Kukin maajussi teki tahoillaan päätöksen siitä, kehen morsianehdokkaaseen he haluavat tutustua kuvausten päätyttyä enemmän.

Maajussi-Antti-Jussi valitsi kolmesta morsianehdokkaastaan Elinan. Valintajakson lopussa mies myönsi tuntevansa Elinaa kohtaan "jotain, mikä vetää hiljaiseksi". Morsianehdokas itsekin on iloinen farmiviikon lopputuloksesta. 

– Olihan se mukava yllätys kun ei yhtään tiennyt miten käy, niin nyt sitten aletaan tutustua kunnolla, Elina kertoo. 

Elinan mukaan kaksikko on ollut yhteydessä toistensa kanssa valintapäivän jälkeen, mutta he aikovat viettää hetken omissa oloissaan ja kuvauksista toipuen. 

– Olihan se raskas viikko kaikin puolin. Ollaan nyt hetki hiljaisuudessa ja ruvetaan sitten varmaan viestittelemään jossain vaiheessa. 

Morsianehdokas myöntää, ettei hänellä ole vielä syvempiä tunteita maajussia kohtaan, mutta hän on avoin orastavalle suhteelle. 

– Ihastumisen tunteita ei ole, mutta olen kiinnostunut tutustumaan häneen. Olisihan se kivaa, että me molemmat ihastuttaisiin ja rakastuttaisiin, mutta ei voi tietää ja täytyy katsoa miten tämä menee. Ensin vähän rauhoitutaan ja katsotaan sen jälkeen sitten. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat