Maajussi-Antti-Jussi kommentoi morsianehdokkaansa Juulian rakastumista toiseen morsiameen: "Olen iloinen heidän puolestaan"

Maajussi-Antti-Jussi kertoo olevansa onnellinen Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneiden morsianehdokkaiden rakkaudesta. 

VIDEO: Maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas Juulia ja maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka rakastuivat toisiinsa Naantalissa

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat päättyneet ja maajussit ovat tehneet valintansa siitä, kehen morsianehdokkaaseen he haluavat jatkaa tutustumista. 

Ohjelman kulisseista paljastui farmiviikkojen päätteeksi todellinen yllätys, sillä maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas Juulia olivat rakastuneet toisiinsa Naantalin treffiviikonlopun aikana

Antti-Jussi kertoo MTV:lle, että olisi halunnut alun perin ottaa kutsua Juulian farmiviikoille. Antti-Jussin mukaan hän oli kokenut, että Juulia oli erittäin kiinnostunut hänestä ja kertoo olleensa erittäin yllättynyt, kun nainen kertoi rehellisesti, ettei lämpimiä tunteita miestä kohtaan ollutkaan syntynyt treffiviikonlopun aikana. 

– Olin siinä ihan puulla päähän lyötynä, että mitä hittoa. Että onko mies oikeasti niin ruosteessa, että luulee naisen olevan kiinnostunut ja todellisuudessa ei olekaan yhtään. 

Antti-Jussi kertoo ymmärtäneensä tilanteen laidan treffiviikonlopun viimeisenä päivänä sen jälkeen, kun hän oli antanut PetralleKialle ja Elinalle kutsut farmiviikolle. Hän keskusteli tiputuksen jälkeen Juulian kanssa kahden kesken, jolloin nainen oli myöntänyt kierrellen ihastuneensa jo toiseen. 

– Sittenhän se tilanne siitä aukeni. 

Maajussi kertoo ottaneensa tilanteen melko raskaasti. Hän koki lukeneensa kaikki Juulialta saamansa signaalit väärin ja alkoi epäillä itseään. 

– Oli siinä tavallaan ehkä pettymystä itseenkin. Ei sitä kyllä vitsillä tullut ajateltua, että tähänkö on tultu. Tytöt lähtee meikäläisen perään, toteaa että tuommoinen äijä ja siirtyy naisten perään. Se oli aika totista totta siinä kohtaa, vaikka se vitsiltä kuulostaakin. 

Antti-Jussi on kuitenkin tällä hetkellä hyvillä mielin entisen morsianehdokkaansa onnesta. Hän kokee, ettei todellisella rakkaudella ole rajoja, eikä ikinä pitäisikään olla. 

– Olen tottakai iloinen heidän puolestaan. Uskon siihen, ettei ihminen voi olla onnellinen kuin vasta sitten, kun hän löytää toisen puoliskonsa. Minun mielestäni sillä ei ole väliä mikä se on. Että mihin rakastuu, kun vaan rakastuu johonkin. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat