Maailmanlopun menu – nyt saa herkutella!

Varaudu mahdolliseen maailmanloppuun herkuttelemalla ja kaloreihin sekä hintalappuun katsomatta.

Joidenkin mayakalenteritulkintojen mukaan maailmanlopun hetki on käsillä. Tarkkaan ottaen maailma loppuu perjantaina 21. joulukuuta kello 13.11 Suomen aikaa. Ei kannata kuitenkaan vielä menettää toivoaan, sillä monien tutkijoiden mielestä tulkinta maailmanlopusta on väärä. Suomen ainoa mayatutkija, Harri Kettunen kertoi jo marraskuussa lohdullisen viestin maailmanloppua pelkääville:

– Kyseessä on yhden isohkon syklin kääntymiskohta, ei niinkään päättymiskohta. Voisi jopa sanoa, että se on välivuosi mieluummin kuin maailmanloppu tai ison kalenterin päättyminen, Kettunen totesi MTV3 Uutisille.

Mahdollinen maailmanloppu on kuitenkin mainio tekosyy pieneen herkutteluun. Mitä sinä söisit viimeiseksi ateriaksesi, jos maailmanloppu olisi toden totta nurkan takana? Kaloreita olisi ainakin turha laskeskella, eikä aterian hinnallakaan loppujen lopuksi olisi väliä.

Maailmanlopun menu

Tässä muutamia herkullisia vaihtoehtoja viimeiseksi ateriaksi maapallolla. Myös jouluherkkuja voi toki syödä, jos niitä on ehtinyt jo hamstraamaan jääkaappiinsa. Muista katsoa myös asiantuntijan maailmanlopun juomasuositukset

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja