Maailman suloisimmat ystävykset! Halailevista koirista somehitti

Sydämiä sulattavat ystävykset Lottie ja Grizzly asuvat Kanadassa ja halailevat toisiaan joka paikassa.

Lottie adoptoitiin neljän kuukauden ikäisenä, ja vuotta myöhemmin perheeseen liittyi seitsemän viikon ikäinen Grizzly, joka löydettiin hylättynä. Vanhempi koira hoiti uutta tulokasta kuin omaa pentuaan, ja nyt niistä on tullut erottamattomia.

– Lottie on vakuuttunut siitä, että Grizzly on sen oma pentu. Ensimmäisestä päivästä lähtien se on hoitanut sitä rakkaudella, omistaja Taylor Duguay sanoo Daily Mailille.

Koirakavereiden omistaja kertoo, että ystävykset tykkäävät seikkailla yhdessä ja halailevat toisiaan kaikissa tilanteissa. Koirat nauttivat toistensa seurasta, eikä niillä ole läheskään yhtä hauskaa erikseen.

Videota, jossa koira halaa parasta ystäväänsä, on katsottu yli 23 miljoonaa kertaa ja jaettu yli puoli miljoonaa kertaa Facebookissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sosiaalisessa mediassa ihmisiä ilahduttaville koirille omistaja on opettanut kaikenlaisia temppuja, mutta halailemaan ne oppivat täysin sattumalta.

– Lottie teki sen itse, ja aluksi Grizzly ei ihan ymmärtänyt, mitä tapahtuu. Nyt kun kysyn Lottielta, kuka on sen paras kaveri, Grizzly valmistautuu halaukseen ja nojaa sitä vasten, koirien omistaja selittää.

Aktiivinen temppukoira Lottie osaa yli 250 erilaista temppua ja osallistuu moniin kilpailuihin. Suloiset koiraystävät tekevät temppuja myös yhdessä.

– Lottie rakastaa esiintymistä yleisölle ja on aina innoissaan siitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mutta mitä tehdä, jos koira hyppii päälle? Katso video:


Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja