Mainos

Maailman paras seksivinkki?

Tajunnanräjäyttävä seksi on parasta, mitä nainen voi saada. Mies – lue vinkit ja ota homma haltuun.

Ejaculation By Command kirjan kirjoittanut seksikirjailija Lloyd Lester paljastaa askdanandjennifer.comissa, mikä on maailman paras seksivinkki. Lester hehkuttaa, että hänen neuvoillaan miehen on helppo saada nainen hulluksi himosta.

– Ensiksikin, miksi haluat olla loistavan hyvä sängyssä? Kohottaaksesi omaa egoasi? Tehdäksesi vaikutuksen? Vai pelkäätkö, että kultasi jättää sinut, jos et ole hyvä sängyssä? Mikään näistä ei ole oikea syy, Lester sanoo.

Lesterin mukaan taito antaa rakastamalleen naiselle parasta seksiä ikinä on myös miehelle uskomattoman upea elämys. Kokemus sitoo kaksikkoa entistä tiiviimmin toisiinsa.

– Tämä maailman tehokkain seksivinkki antaa sinulle seksuaalista valtaa ja voimaa, ja luo läheisyyden tunteen, jollaisesta et ole voinut uneksiakaan, Lester lupaa.

Oletko valmis kuulemaan, mikä tuo vinkki on?

Tässä se tulee: Keskity häneen. Huomioi vain hänet. Sitä nainen haluaa, siitä naisen seksifantasiat saavat rakennusaineksia. Tämä tekniikka toimii Lesterin mukaan kolmestakin syystä.

1. Jokainen nainen on erilainen. Kaikki naisen tyydyttämiseen liittyvät oppisi, jotka toimivat exän kanssa, eivät toimi nykyisesi kanssa. Ei ole olemassa universaalista toimivaa rakastelutekniikkaa, joka toimisi kaikkien kanssa. Naisesi kokonaisvaltainen huomioiminen saa hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi ja merkitykselliseksi, joten muista tämä tärkeä vinkki.

2. Uhku seksuaalista itsevarmuutta. Seksuaalisesti itsevarma mies on kiihottava kaikkien naisten mielestä. Nainen haluaa tuntea, että mies on kokonaan, jokaisella aistillaan ja täydellä keskittymiskyvyllään läsnä sänkypuuhissa. Kun keskityt häneen, unohdat kuin itsestään omat epävarmuutesi tai riittämättömyyden tunteesi.

3. Keskity häneen – läheisyys ja sitoutuneisuus vahvistuu. Ihminen on seksuaalinen kauttaaltaan. Sydän ja pää ratkaisevat, onko nainen todella sitoutunut sinuun, ja tunteeko hän itsensä täydellisen halutuksi ja olonsa rennon mukavaksi. Vain todella läheisessä suhteessa voi päästää kaikista estoista irti ja antaa mennä. Se helpottaa orgasmien saamista, ja koko rakastelusta tulee henkinen, rakkautta ruokkiva elämys.

Näillä vinkeillä pääset lähemmäksi rakastasi henkisellä tasolla, syvennät luottamusta ja läheisyyden tunnetta ja annat rakkaallesi uskomatonta seksuaalista nautintoa. Lester kehottaa käyttämään vinkkejä vastuullisesti ja huolellisesti.

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.