Maailman lihavin nainen laihdutti seksillä

Maailman painavimman naisen Guinnessin ennätyksen vuonna 2011 vienyt Pauline Potter on laihtunut miltei 50 kiloa harrastamalla seksiä.

Miltei 273 kiloa (600 paunaa) painava yhdysvaltalainen Pauline Potter paljastaa laihtuneensa mittavan määrän kiloja maratoniseksillä. Potter kertoo Closer-lehden haastattelussa kuluttavansa hikoilemalla seksin aikana mittavan määrän kilokaloreita.

47-vuotiaasta naisesta tuli Guinessin ennätyksen haltija, maailman painavin nainen, vuonna 2011, kun hän painoi vielä hitusen päälle 318 kiloa (700 paunaa). Potter onkin laihtunut yli sata paunaa, eli noin 45 kiloa vuodessa lämmittelemällä suhdettaan entiseen aviomieheensä Alexiin. Pariskunta erosi kolmen vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2008, mutta päätyi toistensa pariin miehen kuultua Potterin ennätyksestä.

– En ollut harrastanut seksiä kolmeen vuoteen, mutta me sekstailimme kuusi kertaa peräkkäin! Potter paljastaa haastattelussa ja lisää, että nykyään he harrastavat seksiä päivittäin 2–7 kertaa.

– Hän on vastuussa seksissä, sillä en voi liikkua paljoakaan, nainen täsmentää ja hehkuttaa miehensä huomaavaisuutta.

– Häntä on vaikea asetella, eikä mielihyvän tuottaminen ole helppoa, koska hänen lantioillaan on paljon rasvakudosta. Kiihotun kuitenkin siitä, että saan hänet tyydytettyä, ex-mies Alex kommentoi.

Seksi polttaa jopa 500 kilokaloria

– Poltan 500 kilokaloria yhden seksikerran aikana. Sängyssä hytkyminen on loistavaa kuntoilua! Sänkyni on vahvistettu ja vaikken voikaan ostaa seksikkäitä alusvaatteita, saatan kietoa ympärilleni vaikka seksikkään lakanan, Potter kertoo haastattelussa.

Hän vauhdittaa laihtumistaan treenaamalla uima-altaassa 3–5 kertaa viikossa ja vähentämällä roskaruoan määrää. Potterin laihdutuksessa ei ole kyse pelkästä seksistä, vaan terveellisemmän elämän tavoittelusta.

Ero vauhditti lihomista

Aikaisemmin Potter painoi noin 182 kiloa (400 paunaa), mutta lihoi erottuaan miehestään ja ahmittuaan suruihinsa.

– Olin niin masentunut, että saatoin syödä aamiaiseksi neljä kulhollista muroja ja hieman myöhemmin puolikkaan paketin keksejä ja pussillisen sipsejä juuston kera naposteltavaksi. Lounaaksi söin hampurilaisaterian kananuggeteilla, päivälliseksi kolme annosta jauhelihaspagettia ja jälkiruoaksi yli puoli litraa jäätelöä.

Eron jälkeen naisen paino kipusikin niin korkealle, ettei hän voinut enää poistua talostaan ilman sähköpyörätuoliaan.

– Entä mitä vuoden päästä (2013) on tapahtunut? Luultavasti olen laihtunut vielä lisää ja olemme taas onnellisesti naimissa, Potter pohtii.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja