Maailman kuuluisimmat kissat: Maratoonari Minosch

Minosch-kissa katosi kesken perheen lomamatkan. Perhe palasi kotiin ilman lemmikkiään ja uskoi menettäneensä kissansa lopullisesti: kissa oli yli 2 000 kilometrin päässä kotoa.

Vuonna 1981 turkkilainen Mehmet Tunc asui perheineen Saksassa, Syltissa. Perheeseen kuului myös kissa, Minosch. Mehmetin saadessa töistä lomaa, koko perhe lähti lomamatkalle Turkkiin pariksi viikoksi – kissa mukaan lukien. Matka taitettiin autolla.

Perheen saavuttua Turkin rajalle Minosch lähti käpälämäkeen ja katosi väkijoukkoon. Perhe yritti epätoivoisesti etsiä rakasta lemmikkiään, mutta kissa oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Pitkän etsintäoperaation jälkeen heidän oli pakko luovuttaa ja palata raskain mielin takaisin Saksaan. Minosch oli kadonnut lopullisesti.


Kahden kuukauden kulttua joku raapi ulko-ovea. Oven takana oli Minosch.

Kissa oli tehnyt pitkän matkan takaisin kotiin ja vieläpä turhia taukoja pitämättä. Matka Turkista Syltiin on yli 2 400 kilometriä. Autolla matkaan kuluu yhden vuorokauden ja 17 tuntia. Minosch oli tassuttellut kotia kohti 40 kilometriä päivässä, kaksi kuukautta putkeen!

Eikä siinä vielä kaikki; Sylt on saari. Ainoa keino, miten sinne pääsee on joko mennä laivalla tai junalla. Kissa joko ui, ryhtyi laivarotaksi tai junapummiksi päästäkseen takaisin kotiin.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Cracked.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja