Mainos

Lyhyellä treenillä uskomattomia tuloksia – fitness-äiti näyttää, kuinka liikut kotona lasten kanssa

Suloiset, mutta ennen kaikkea tehokkaat treenikuvat ovat nostaneet kaksospoikien äidin Instagram-tähdeksi. 

Raskausaikana personal trainerina työskentelevän Anna Strodenin paino nousi lähes 30 kiloa. Synnytyksen jälkeen kaksospoikien tuore äiti halusi päästä mahdollisimman nopeasti takaisin entisiin mittoihinsa.

– Kun pojat syntyivät, tunsin samaan aikaan ylpeyttä kehostani, mutta olin samalla hämmentynyt uudesta äitivartalostani, Stroden kertoo.

Tuore äiti ryhtyi liikkumaan pikkuhiljaa heti synnytyksen jälkeen, vaikka uuteen vauva-arkeen totutteleminen veikin oman aikansa. Hän kertoi muistuttaneensa itseään säännöllisesti siitä, että hänen täytyisi pitää huolta myös itsestään ollakseen hyvä äiti ja puoliso.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sentäältä

Nyt nainen jakaa liikuntavinkkejään muille samojen ongelmien kanssa kamppaileville äideille suositulla Instagram-sivullaan. 

Nopealla kotitreenillä uskomattomia 

Lasten syntymän jälkeen Stroden ymmärsi hyvinkin nopeasti, ettei entisenkaltaisiin treenitottumuksiin ollut enää mahdollisuutta.

– Ennen lapsia urheileminen oli helppoa. Pystyin valitsemaan milloin treenaan, missä treenaan ja miten treenaan, äiti kertoo.

Uusi elämäntyyli sai tuoreen äidin kokeilemaan erilaisia kotona tehtäviä harjoituksia, ja tulokset puhuvat omaa kieltään. Strode kertoo, että 20 minuutin kotitreenit ovat saaneet aikaan parempia tuloksia kuin entiset kuntosalilla tehdyt harjoitukset.

Nainen palasi entisiin mittoihinsa vain muutama kuukausi synnytyksen jälkeen. Tästä voidaan äidin mukaan kiittää kaksospoikia Lachieta ja Samuelia, jotka inspiroivat häntä kohti liikunnallista elämäntapaa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Joskus pojat leikkivät ympärilläni leluillansa ja joskus koko harjoitus on heidän perässään juoksemista. Koska jokainen päivä on erilainen, keho pysyy valppaana.

Nainen julkaisee kuvia ja videoita lastensa kanssa tehdyistä treeneistä suosituksi nousseella Instagram-sivullaan. Kuvat ovat inspiroineet tuhansia äitejä ympäri maailmaa liikkumaan yhdessä lastensa kanssa. Stroden mukaan tilin perustaminen on yksi parhaista asioista, joita hän on elämänsä aikana tehnyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.