Mainos

Lukupiiri: Miten Elizabeth Taylorista luotiin Hollywoodin kirkkain tähti?

Tämä kirja on kaikille Elizabeth Taylorin vanhoille ja uusille faneille, Hollywoodin kulta-ajasta kiinnostuneille ja kaikille niille, jotka haluavat tietää miten tähtiä luodaan.

Elizabeth Taylor on yksi maailman tunnetuimmista ja tunnistettavimmista näyttelijöistä. Kahden Oscar-palkinnon voittaneen, orvokkisilmäisen kaunottaren elämää värittivät romanssit, hätkähdyttävät elokuvaroolit, riidat studioiden kanssa, sairaudet ja skandaalit.

William J. Mannin kirjoittama elämänkerta Elizabeth Taylor – Hollywoodin kuningatar keskittyy Taylorin elämän avainvuosiin, jolloin hänen uransa ja yksityiselämänsä olivat myllerryksessä. Kirja antaa kuvan siitä miten elämänilo, välillä huikenteleva asenne ja intohimot ohjasivat hänet uskomattomista kokemuksista ja edesottamuksista toiseen.

Lehtiotsikoiden ja kaukokuvien luomana ilmiönä Elizabeth ylsi ennenäkemättömään maineeseen. Sen myötä hänestä tuli himon, intomielisyyden, vilpittömyyden, uskalluksen ja kiihkeästi tyydytettyjen halujen symboli, joka nautti “isosta ja pahasta elämäntyylistä”.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.