Lukon tähtipelaaja jättää MM-kisat kesken – henkilökohtaisesta syystä liikkuu erilaisia arvauksia, lähdöstä sovittu jo etukäteen

Slovakian MM-kisajoukkue kokee sunnuntai-illan Ruotsi-ottelun jälkeen menetyksen, kun Lukossa Suomen mestaruutta tänä keväänä juhlinut Pavol Skalicky jättää turnauksen kesken. Kuvio on Slovakian lehdistön mukaan ennalta sovittu ja Skalickyn syyt henkilökohtaiset.

Slovakian suurin päivälehti Novy Cas kertoo, että Skalicky oli sopinut jo hyvissä ajoin ennen turnausta lähtevänsä kisoista kuuden ottelun jälkeen.

– Haluamme kiittää Pavolia siitä, että hän auttoi joukkuetta keräämään pisteitä MM-kisoissa, lehti siteeraa Slovakian apulais-GM:ää Oto Hascakia.

– Vaikka hän ei ole luonamme enää fyysisesti, uskomme, että hänen taisteluhenkensä on yhä mukanamme Riiassa.

– Toivotan koko joukkueen puolesta hänelle kaikkea hyvää tuleville päiville merkittävään elämäntapahtumaan liittyen, Hascak päättää.

Slovakian jääkiekkoliitto ja maan media kertovat Skalickyn lähdön syyksi henkilökohtaisen elämäntapahtuman.

Tapauksesta on liikkunut sosiaalisessa mediassa erilaisia arvauksia, mutta slovakialaislehdistö niin kuin maan jääkiekkoliittokaan eivät ole vahvistaneet huhuja mahdollisista häistä tai esimerkiksi lapsen syntymästä.

Isokokoinen Skalicky ei ennen Ruotsi-ottelua ollut avannut pistetiliään MM-turnauksessa, vaikka Lukossa tehoja kertyi mukavasti niin runkosarjassa (20+19=39) kuin pudotuspeleissä (4+4=8).

25-vuotiaalla Skalickylla on sopimus Lukon kanssa myös ensi kaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat