Lukon maagiselle kotisaldolle jatkoa – huima ero muihin SM-liigaseuroihin nähden

Maalikooste: Lukko - KooKoo 4:07
Maalikooste: Lukko - KooKoo

Miesten jääkiekkoliigan tehokkain puolustaja Robin Press ratkaisi Rauman Lukolle toisen peräkkäisen ottelun voittolaukauskilpailussa.

Ruotsalainen Press pääsi laukomaan rankkarin kahdesti, ja ensimmäisen ottelunsa vierasjoukkue KooKoon maalilla pelannut Joona Voutilainen antautui yhtä monesti.

Lukko joutui jo neljännen kerran peräkkäin Kivikylän Areenallaan ylitöihin, mutta raumalaisten maaginen kotitaika säilyi edelleen loppunumeroiden oltua 4–3. Toistaiseksi raumalaiset ovat kärsineet tällä kaudella kotonaan vain yhden tappion.

Lukko on sarjan ylivoimaisesti paras kotijoukkue. Raumalaisnippu on kerännyt kasaan 21 ottelusta 56 pistettä. Toiseksi kovimman kotijoukkueen Tapparan saldo on 21 ottelusta 41 pistettä.

Lukko johti ottelua toisen erän lopussa Aleksi Saarelan, Vili Saarijärven ja Sebastian Revon maaleilla parhaimmillaan 3–1, mutta KooKoo tuli väkisin rinnalle ja vähällä oli, ettei se olisi mennyt ohi. Kouvolalaisten maalintekijät olivat Arttu Pelli, Toni Suuronen alivoimalla ja Kasperi Ojantakanen.

Yksi torstain ottelun ratkaisuista oli Lukon alivoimapeli, joka on ollut koko kauden Liigan parasta.

– Olihan tunteikas torstai-ilta, mutta kurinalaisuutta olisi pitänyt löytyä enemmän. Me annoimme tunteelle liikaa valtaa ja teimme saman tien pelistä itsellemme vaikean, Sebastian Repo ihmetteli ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat