Stop the Press! Lukon tähtipuolustajasta SM-liigan ainokaisen sankari – katso kaikki maalit

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksen ainokaisena toimi Lukon ja KooKoon kohtaaminen Raumalla. Taistossa mätettiin upeita osumia ja itse ratkaisua haettiin pidemmän kaavan kautta. Lukko oli lopulta parempi voittomaalikilpailun myötä lukemin 4–3.

Lukko karkasi ensin johtoon, kun Aleksi Saarela naulasi napakalla rannelaukauksella kauden 14. osumansa.

KooKoo tuli tasoihin avauserän puolen välin nurkilla. Samuli Ratinen teki upean esityön ja Arttu Pelli naulasi kiekon suoraan syötöstä sisään.

Erän loppuhetkillä Lukko siirtyi uudelleen johtoon, kun Vili Saarijärvi katkaisi KooKoon avauksen. Saarijärven lähettämä leijakiekko yllätti Joona Voutilaisen, 2–1.

Toisessa erässä Lukon johto kasvoi, kun Sebastian Repo katkaisi 12 ottelun mittaisen maalittoman putkensa.

Sen jälkeen KooKoo iski kaksi näyttävää maalia.

Ensin Toni Suuronen napautti alivoimalla napakan kudin yläkulmaan.

Ja toisen erän alkuhetkillä Kasperi Ojantakanen painoi samaan tapaan kiekon ylänurkkaan.

Varsinaisella peliajalla ei enää maaleja nähty. Sama koski myös jatkoaikaa.

Voittomaalikilpailussa Lukon tähtipuolustaja Robin Press veivasi ensin näyttävästi kiekon sisään. KooKoon Ratinen onnistui vastaamaan, minkä jälkeen Press asettui uudestaan vetämään. Rannelaukaus takanurkkaan ja paineet KooKoolle.

Ratinen ei onnistunut enää uudelleen ja näin isompi pistepotti jäi Lukon haltuun lukemin 4–3.