Lukko-luotsi Pekka Virralta toive muille SM-liigaseuroille koronapandemian keskellä – "Se olisi oksettavaa"

4:35
Videolla kuvaa SaiPa-Lukko -ottelun lehdistötilaisuudesta.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta toivoo, että SM-liigajoukkueet pitävät yhtä koronaviruspandemian keskellä, eivätkä hae kilpailuetua muiden mahdollisista haasteista.

Lokakuussa alkanut kausi käynnistyi koronaviruspandemian luomissa haastavissa olosuhteissa, joista ei olla päästy vieläkään eroon. Ennen kauden alkua Jukurit ja HPK joutuivat karanteeniin koronaviruksen vuoksi, mutta hiljattain myös Kärpät ja KalPa olivat karanteenissa.

Pahalta koronarysältä on kuitenkin toistaiseksi SM-liigassa vältytty, mutta riskit ovat aina olemassa niin kauan kuin koronaviruspandemia jyllää maailmalla.

Karanteenien sekä muiden haasteiden vuoksi SM-liigan otteluohjelmaa tullaan varmastikin muovaamaan kauden aikana vielä useampaan otteeseen, jos pandemiaa ei saada Suomessa kuriin. Lukko-luotsi Pekka Virta toivoo, että liigaseurat pitävät yhtä haastavien aikojen keskellä.

– Koko ajan homma elää, kun pelisiirtoja ja kaikenlaista sähläämistä tämän ohella. Nyt odottaisi sellaista urheilullista yhteenkuuluvuutta. Tässä on tehty periaatepäätöksiä ja sovittu asioita yhteisesti.

– Toivottavasti kukaan ei lähde koronan avulla hakemaan kilpailuetua missään kohtaa. Se olisi jotain aika oksettavaa, jos ajatellaan, millaisessa tilanteessa tässä kaikki yrittävät taistella, Virta toteaa SaiPan ja Lukon välisen ottelun lehdistötilaisuudessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja