Lukas Hradecky vitsailee Huuhkajien vakuuttavista otteista – "Ei mulla ole mitään tekemistä tuolla"

Lukas Hradecký: Soiri ja Kamara nousseet esille puun takaa 3:06

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky piti neljännen kerran putkeen maalinsa puhtaana, kun Suomi kukisti Kreikan Kansojen liigassa lukemin 2-0. Hradecky on tyytyväinen nuorten pelaajien esiinmarssiin ja joukkueensa pelaamiseen.

Ylälaidan videolla Hradeckyn haastattelu kokonaisuudessaan.

Hradeckyn mukaan Kreikka näytti hänen silmiin vaisulta.

– Saamme kiittää itseämme. Pelasimme aktiivisesti ja jaksoimme juosta enemmän kuin Kreikan pojat. He näyttivät tosi väsyneiltä ja saamattomilta. Kreikka ei ollut ehkä se, mitä odotettiin, mutta ei se meitä haittaa. 2-0 taskussa ja tästä on hyvä jatkaa kahteen viimeiseen peliin, Hradecky sanoi MTV Sportille.

Suomen maajoukkue koki kovan kolauksen, kun lyhyen ajan sisään Perparim Hetemaj, Niklas Moisander ja Alexander Ring lopettivat maajoukkueuransa. Lopettamiset ovat kuitenkin avanneet uusia mahdollisuuksia nuorille pelaajille, kuten esimerkiksi Kreikka-ottelussa loistaneille Glen Kamaralle ja Pyry Soirille. Bayer Leverkusenia seurajoukkueissa edustava Hradecky kertoo hieman yllättyneensä Soirin ja Kamaran väkevistä esiinmaresseista.

– He tulivat vähän puun takaa minulle tuolta alle 21-vuotiaista. En edes tiennyt ennen nousemista tähän ryhmään, että meillä on edes olemassa tämmöisiä pelaajia. Toivottavasti tämä on ilmiö, mikä jatkuu, Hradecky sanoo hymyissä suin.

"Ei mulla ole mitään tekemistä tuolla"

Suomen puolustus on pelannut läpi Kansojen liigan loistavasti ja Hradecky vitsailee, että hän voisi hypätä kenttäpelaajan rooliin.

– Ei mulla ole mitään tekemistä tuolla maalilla. Voidaan pelata vaikka 11 pelaajalla ilman maalivahtia, Hradecky naurahtaa.

Kahdeksan vuotta sitten maajoukkuedebyyttinsä tehnyt Hradecky peräänkuuluttaa, että lohkovoitto ei ole vielä varma.

– Tiesimme, että toinen puolisko näistä kolmesta ottelusta tulee olemaan selvästi vaikeampi. Nyt eteen tulevat ne pahemmat vierasmatsit. Siellä yritetään lyödä välittömästi piste i:n päälle. Ei tämä mitenkään valmista vielä ole ja kaikki ymmärtävät sen tuolla kopissa. Pidän huolen siitä, että kaikki pitävät jalat maassa, Hradecky sanoo tomerana.

Lue myös:

    Uusimmat