Luistin viilsi Nuorten Leijonien maailmanmestarin ranteen auki – joukkueesta tilannepäivitys: "Kunnon haava on tullut"

Tampereen Ilveksen ja Lukon välisen ottelun toisen erän lopulla nähtiin ikävä ja dramaattinen tilanne, kun Ilves-puolustajan Oskari Laaksosen ranne aukesi luistimen viillosta.

Laaksonen ja Lukko-hyökkääjä Justin Danforth taistelivat kiekosta kaksinkamppailutilantessa. Kaksikko kaatui ja kaatumisen yhteydessä Danforthin luistin viilsi vahingossa Laaksosen ranteen auki. 

Ranteesta tihkui verta jäälle ja 19-vuotias puolustaja viittoili heti kaatumisen jälkeen ottelun toiselle päätuomarille, että nyt sattui pahasti. 

Ilveksen joukkueenjohtaja Markus Korhonen kertoi MTV Urheilulle päivitystä Laaksosen tilanteeseen.

– Selvisimme sillä tavalla säikähdyksellä, ettei tuossa käynyt mitään vakavampaa. Käteen tuli haava, mutta se ei ole sellainen, että mitään suurempaa olisi mennyt rikki. Hän on kunnossa. En osaa sanoa tarkemmin, että kuinka kauan hän on sivussa, Korhonen kertoi.

Laaksosen haava oli ilkeännäköinen. Rauman jäähallissa olikin hyvin hiljaista rajulta tapaturman jälkeen.

– Olihan se pahan näköinen. Varmaan itse kukin pelästyi. Lääkäri ei ole tutkinut vielä sen tarkemmin. Kunnon haava on tullut, Ilveksen joukkuejohtaja Korhonen kertoi.

Laaksosen onneksi luistin ei viiltänyt ranteen isoja verisuonia rikki. 

– Haava tikataan varmasti, jos ei ole vielä tikattu, Korhonen kommentoi. 

Laaksonen on ollut tällä kaudella tärkeä palanen Ilveksen takalinjoilla. Laaksonen voitti vasta Nuorten Leijonien matkassa alle 20-vuotiaden MM-kultaa.

Lue myös:

    Uusimmat