Raumalla pelottava tilanne – TPS katkaisi tappioputkensa

Lukko palasi voittojen tielle SM-liigassa, kun se voitti Tampereen Ilveksen 5-2-lukemin Raumalla.

Ottelun toisessa erässä nähtiin pelottava tilanne. Lukko-hyökkääjän Justin Danforthin luistin viilsi vahingossa Ilves-puolustaja Oskari Laaksosen rannetta kaksinkamppailutilanteen jälkeen.

Lukko meni puolessatoista erässä 3-0-johtoon, kun Jakub Krejcik, Toni Koivisto sekä Eetu Koivistoinen onnistuivat maalinteossa.

Ilveksen Teemu Rautiainen nosti joukkueensa kahden maalin päähän, mutta Lukon Janne Keränen muutti lukemiksi 4-1.

Ilves nousi vielä kahden maalin päähän Rautiaisen illan toisella maalillaan, mutta Brandon Defazio viimeisteli tyhjään maaliin loppulukemat 5-2.

TPS voitti Jukurit

Turun Palloseura palasi voittojen tielle SM-liigassa, kun se kukisti Mikkelin Jukurit 4-1-lukemin Turussa.

TPS katkaisi voitollaan viiden ottelun tappioputkensa.

TPS meni toisessa erässä 2-0-johtoon, kun Lucas Ekeståhl-Jonsson ja Oula Palve onnistuivat maalinteossa.

Jukurit nousi kuitenkin erän aikana maalin päähän Turo Asplundin osumalla.

TPS meni kuitenkin päätöserässä menojaan, kun Zach Budish ja Patrick Bjorkstrand onnistuivat maalinteossa.