Lue kasvovoide-testiryhmän arviot ja katso kilpailun voittajat!

Syyskuussa haimme couperosa-ihosta kärsiviä henkilöitä kokeilemaan Natural Arbutin -kasvovoidetta. Testiryhmä on nyt saanut urakkansa päätöksen ja antanut palautteensa.

Tutustu alta testaajien palautteisiin ja katso jutun lopusta, osuiko testiryhmän haun yhteydessä järjestetyn arvonnan voitto juuri sinun kohdallesi.

Olen nyt kuukauden käyttänyt Arbutin-tuotteita, ja olen todella tyytyväinen. Aluksi ajattelin, että onpa pienet testi-pakkaukset, mutta nyt käytettyäni olen huomannut, että ne ovat tosi riittoisia. Ennen ihoani kiristi aina pesun tai puhdistuksen jälkeen - puhdistinpa millä tahansa - nyt iho on ihanan pehmeä eikä kiristele.

Noin viikon päästä iho oli huomattavasti kosteampi ja kimmoisampi. Missään vaiheessa ei ollut kiristystä, kuumotusta eikä kutinaa. Ihon väri parani n. 2 viikon päästä. Oli huomattavasti tasaisempi. Ei punottanut poskissa, eikä edes ilman vaihteluissa. Eli lopputulos: tosi hyvä voide ja suosittelen muillekin.

Valitettavasti en huomannut muutoksia ihossani. Seerumi aiheutti kireyttä, ja jos laittoi yövoidetta päälle, se oli liian paksua, ja aamulla oli pestessä kalvo iholla.

Kun laitoin ensimmäistä kertaa Arbutinia kasvojeni iholle, tunsin välittömästi, että jotakin merkittävää todellakin tapahtuu. Ihoani kihelmöi ja pisteli - vaikutus oli tuntuva. Olin aika varma, että kokeilu päättyi ensimmäiseen iltaan. Otin riskin ja nukuin yöni uudet tuotteet kasvoillani.

Aamulla herättyäni katsoin varovasti peiliin ja pelkäsin pahinta. Yllätys oli melkoinen: Iho näytti ja tuntui rauhalliselta, eikä mitään ylimääräisiä punotuksia näkynyt. Tuotekokeilu on jatkunut toista kuukautta ja olen erittäin tyytyväinen.

Tuote ei aivan vastannut odotuksia. Hyvin herkkä, kuiva iho kärsi tuotteista entistä enemmän. Tuotteet tekivät kuitenkin sen mitä lupaavat, mutta eivät sovi vielä lisäksi kuivalle ja herkälle iholle. Käytän kasvonhoitotuotteita joissa ei ole tiettyjä ainesosia, nämä eivät sisältäneet niitä, mutta ilmeisesti tuotteen tuoksu/sen vahvuus ärsytti ihoa. En siis suosittele tuotteita iholl,e joka on kuiva tai hyvin herkkä.

Alkuvaiheessa yövoide aiheutti pientä kihelmöintiä kasvoissa, seerumista ei tullut mitään tuntemuksia. Kihelmöinti ei ollut voimakasta eikä kestänyt kuin vähän aikaa kerrallaan. Poskipäät punottavat mielestäni lähes entiseen tapaan. Kasvojen iho on pehmeämpi ja sileämmän tuntuinen kuin aiemmin. Kasvojen ihohuokoset ovat pienentyneet. Todennäköisesti tulen käyttämään Arbutin-tuotteita jatkossakin. Kaipaisin tuotteisiin tuoksua.

Minulla on vaikea couperosa-iho. Kahden viikon käytön jälkeen huomasin jo ihon muutoksia. Ihoni oli paljon pehmeämpi. Punoitus väheni hieman. Käytin aamuisin myös päivävoidetta. Puolentoista kuukauden jälkeen ihoni oli tasaisempi, pehmeämpi ja punotus näkyy enää leuassa, jossa couperosa on pahin.

Ensimmäisellä viikolla en oikein huomannut mitään muuta eroa, kuin kasvoille tuli näppylöitä, jotka hävisivät hoidon jatkuessa. Pikkuhiljaa iho alkoi tuntua kimmoisemmalta, ja nenän ihohuokoset pienenivät. Ihon punoituksen häviämisessä en huomannut parannusta.

Arbutin-seerumi oli erittäin riittoisaa. Sitä tarvittiin vain pisara, kun laitoin sitä poskilleni ja leukaani. Minulla on couperosan lisäksi ruusuaknea. Couperosaa se rauhoitti, mutta ruusuakneen se ei mielestäni tehonnut.

Olen testannut eliksiiriä sekä yövoidetta, ja ihoni kimmoisuus parani selkeästi, ja pienet rypytkin silmien ympäriltä tuntuivat katoavan. Nenän sivuilla minulla on couperosa ihoa, ja siihen en nähnyt olevan sen kummempaa vaikutusta. Eliksiiri kosteutti hyvin ihoani. Yövoiteen laittamisen jälkeen iho tuntui pehmeältä, ja aamulla ihoni tuntui edelleen hyvältä.

Seeruni siloitti ihon pintaa, mutta teki ihon myös kuivaksi. Laitoin lisäksi Arbutin-yövoidetta, niin se auttoi hyvin, ja ihoni tuntui napakalta. Itsepäisiin maksaläiskiini nämä tuotteet eivät kovin hyvin auttaneet. Ihon ärtymistä ei ollut, ja tykkäsin käyttää näitä tuotteita.

Arbutin-kasvovoiteet sopivat hyvin iholleni, mistä olin hämmästynyt. Voin käyttää vain paria tuotetta, koska silmäni reagoivat allergisesti tosi nopeasti melkein kaikkiin voiteisiin, mukaan lukien apteekin voiteet. Ihon punoitus väheni ja pintakuivuus helpotti.

Minulla on poskipäät ollut todella punaiset, täytyy todeta että ei paljoakaan enää ole punoitusta. Kyllä tuotteet ovat todella olleet tuloksia tuottavia. Tulee olemaan minulla jatkossakin käytetyin tuote. Minulla on myös kasvoissa ns.vitiliko, eli pigmentin puute, leuassa ja silmäkulmissa, ja huomasin että pientä tasausta on myös niissä tapahtunut. Kiinteytystä on havaittavissa myös. Ainoa mikä oli negatiivista, molempia tuotteita en voinut käyttää yhtä aikaa, kun iho alkoi heti reagoida.

Punoitus ei vähentynyt, ihon kunto huonontui; kuivumista, hilseilyä, otsassa ja kaulassa todella haitallista kuivumista. Ei siis ole tuotesarjani. Saattaa olla, että " pohjoisen luonnon tehoaineita" liian vähän.

Poskien punoitus on vaalentunut jonkin verran. Ehkä pidempiaikainen käyttö poistaisi punoituksen kokonaan. Mielestäni yövoiteen kanssa Arbutin-voide toimii vielä paremmin.

Seerumin käyttö ei aiheuttanut ärsytystä. Ihon punoitus ei vähentynyt, mutta nenän komeat maksaläiskät vaalenivat hieman. Voiteesta ilmeni aluksi melko voimakasta kirvelyä, mutta se loppui muutaman käyttökerran jälkeen. Iho tuntuu hieman pehmeämmältä.

Ihoni oli ennen testiä epätasainen, kirjava ja punoittava. Verisuonet näkyivät selvästi poskissa ja nenänpielissä. Noin 3-4viikon jälkeen huomasin muutoksen kasvoissa. Ne olivat jotenkin kirkkaamman näköiset, tasaisempi iho ja mikä parasta, couperosa oli selvästi rauhoittunut. Väri oli kasvoissa tasainen ja iho kiinteämmän näköinen. Seerumi antoi kauniin sävyn kasvoille, nyt kun ei ole enää rusketusta iholla, niin sen huomasi selvästi. Kun on kiinteämpi iho, niin rypytkään ei häiritse niin paljon (yli 70v).

En voi moittia tuotetta, tehokasta on. En tiedä tuliko voiteesta nuha, käytin toista viikkoa kun voiteet jäi katkolle. Tuli kova nuha, kun olo rauhoittui noin viikonpäästä, aloitin uudelleen käytön.

Käytin seerumia aamulla, ja illalla seerumia + yövoidetta. Muutoksen ihon värissä huomasin jo muutaman päivän kuluttua. Iho ei näyttänyt enää harmaalta, vaan väri oli selvästi kirkkaampi ja kuulaampi. Otsassani oleva maksaläiskä on jonkin verran vaalentunut, ja uskoisin, että pidemmällä käytöllä se vaalenisi vielä enemmän. Kesakkoihin seerumilla ei näyttänyt olevan suurempaa vaikutusta. Punoitus ja kuumotus poskissa on myös vähentynyt, sekä pintaverisuonet ovat myös aika paljolti vaaleammat, joten meikkiäkin tarvitsee vähemmän.

Minulle ei valitettavasti ollut paljonkaan apua tuotteesta, jota testasin. Kasvoille kyseinen tuote ei soveltunut, vaan iho reagoi kutisemalla, kuumottamalla ja punottamalla. Seerumin huomasin kuitenkin vaikuttavan leikkausarpeeni vaalentamalla, joten siihen kohtaan pystyin tuotetta hyvinkin käyttämään.

Kärsin todella voimakkaasta ihon punoituksesta. Hoito mielestäni muutti punoitusta niin, että se ei ole enää helakan punaista vaan väri on asteen tummempi, joten kasvot eivät ole kuin "keitetty rapu." Hoito vaikutti muutenkin ihoa selvästikin hoitavasti. Se on kiinteämpi. Koin hankalana ottaa sitä seerumia, kun se on niin ohuessa muodossa, niin minulta meni monen päivän annos hukkaan.

Punoitusta enemmän olen kokenut ongelmaksi maksaläiskät molemmin puolin kasvoja poskien alaosasta kaulaan. Nyt poskipäiden punoitus on vähentynyt, mutta ennen kaikkea maksaläiskäni ovat vaalentuneet, ne ovat toki vielä näkyvissä, mutta selvästi vaalenneet.

Minulla oli kuiva couperosa-iho. Huomasin, että testiaikana ihoni on vahvistunut, tasoittunut, tullut sileämmäksi ja pehmeämmäksi. Jopa juonteet ovat tasoittuneet jonkin verran ja pintaverisuonet vähentyneet. Maksaläiskät ovat vaalentuneet.

Yleisesti ottaen olen tyytyväinen seerumiin ja voiteeseen. Iho on ollut hyvässä kunnossa, pehmeä ja ehkä kimmoisampikin, kuin aloittaessni sen käytön. Erityisesti olen huomannut silmänympärys-alueen ihon kunnon parantuneen. Sen sijaan en ole huomannut pintaverisuonien, joita minulla on erityisesti nenässä ja nenänpielissä, hävinneen mainittavasti. Ehkä kuitenkin jonkin verran.

Kuvat: Colourbox.com (henkilöt eivät ole testiryhmäläisiä)

He voittivat itselleen Natural Arbutin voiteen:

Eija Parviainen, Mäntsälä; Liisa Laitinen, Helsinki; Eija Tuohimaa, Jyväskylä; Claire Yrjönen, Tesjoki; Pirkko Nikkanen, Espoo; Kirsi Saarikko, Vilppula; Katarina Liljeberg, Hyvinkää; Kaija Kokkonen, Savonlinna; Leila Nahkola, Pirkkala ja Terhi Martikainen, Jämsä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja