Löysikö Ilves korvaajan NHL:ään karanneelle ykköstähdelleen? – "Sisäinen maalintekijä alkaa heräillä"

Ilveksen Teemu Lepaus: Sisäinen maalintekijä alkaa heräillä pikku hiljaa 2:27
Katso videolta Teemu Lepauksen haastattelu kokonaisuudessaan.

Ilves-hyökkääjä Teemu Lepaus on päässyt viime otteluiden aikana hyvään pelivireeseen.

Vähälle vastuulle alkukaudella jäänyt Lepaus on ollut viime otteluissa tehokas. Perjantaina Ässiä vastaan verkkoa heiluttanut Ilves-hyökkääjä on tällä hetkellä kolmen ottelun pisteputkessa.

Ilves koki hiljattain valtavan menetyksen, kun SM-liigan piste- ja maalipörssiä suvereenisti johtanut Arttu Ruotsalainen suuntasi valmistautuvaan pian alkavaan NHL-kauteen. Ruotsalaisen lähdön myötä Lepauksen peliaika on lisääntynyt ja tulostakin on tullut.

– Hyvältä tuntuu pelata. Etenkin nyt, kun on saanut ylivoimavastuuta muutamassa viime pelissä. Toivottavasti hymyillään lisää jatkossakin, Lepaus hymyilee C Moren haastattelussa.

Lepaus iski kaudella 2018-19 Ilves-paidassa komeat 16 maalia ja 40 tehopistettä, mutta sittemmin 27-vuotiaan hyökkääjän tehotahti on hiipunut. Ylivoimavastuuta hiljattain saanut Lepaus on nähnyt viitteitä jo paremmasta. Lisääntynyt vastuu tuo myös tehoja.

– Kyllä se sisäinen maalintekijä alkaa heräillä sieltä pikkuhiljaa. En tiedä, pitäisikö tuota laukausta käyttää enemmän, kun pääsi tuohon ylivoimalle, Lepaus naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat