Mainos

Löydä hiustyyli, joka pukee sinua parhaiten

Kerrostettu polkka, pehmeät kiharat ja otsatukka ovat kevään 2010 trendikkäimpiä hiustyylejä. Kuinka löytää tyyli, joka pukee parhaiten juuri sinua? Julkkisten stylisti Jeanie Syfu kertoo, kuinka kuumat kevätrendit sopivat eri kasvojen muodoille.

Ovaali

Jos kasvosi ovat ovaalinmuotoiset, olet onnekas. Melkein kaikki hiustyylit sopivat sinulle. Ota mallia vaikkapa Kristen Stewartin epäsymmetrisestä kerrostetusta mallista, joka nousee hauskasti pään päälle. "Epäsymmetrisyys on muodissa nyt myös vaatteissa", Syfu kertoo.

Toinen vaihtoehto ovaalinmuotoisille kasvoille on supersileä pitkä hiusmalli keskijakauksella. "Yksinkertainen ja siisti, suoristusraudalla suoristettu malli ei sovi kaikille, mutta ovaalinmuotoisilla kasvoilla kaikki käy", Syfu kertoo.

Neliö

Voit vähentää kasvojesi kulmikkuutta taaksepäin vedetyillä kiharoilla, joissa on paljon volyymia. Kiharat pehmentävät kasvojesi piirteitä, eivätkä kasvosi näytä enää niin pitkiltä.

Anne Hathawayn ylipitkä polkka sopii niin ikään neliönmallisiin kasvoihin. "Polkka antaa lookiin vähän volyymia", Syfu selittää.

Sydän

Sydämenmuotoiset kasvot näyttävät hyvältä tänä keväänä muutenkin niin trendikkään sekaisen polkan kera. "Sotkuiset leukaan ulottuvat kerrokset pehmentävät kasvoja ja antavat tarvittaessa lookiin nostetta", Syfu kertoo.

Otsatukka on tällä hetkellä trendikäs sekä lyhyenä että pitkänä. Ota mallia Rihannasta. "Otsatukka sopii hyvin sydämenmuotoisille kasvoille, sillä se pehmentää kasvojen kulmikkuutta ja vähentää sen pituutta", Syfu neuvoo.

Pyöreä

Pyöreille kasvoille sopii toispuoleinen kampaus, joka vähentää kasvojen pyöreyttä. "Kaikki toispuoleiset kampaukset vähentävät pyöreiden kasvojen epäsymmetrisyyttä", Syfu vinkkaa.

Voit myös kokeilla kampausta, jossa hiukset on koottu pään yläpuolelle, kuten Hayden Panettierella. Malli tekee pyöreistä kasvoista enemmän neliönmalliset.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.dailymakeover.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.