Love Islandin viimeisenä päivänä ei kyyneliltä säästytä – saarelaisten läheiset saapuvat villaan

Love Islandissa on luvassa jälleen suuria tunteita.

Love Island Suomi -villalla koetaan varsinainen yllätys, kun Sofia tulee Huvimajasta pinkin puhelimen kanssa, jota ihmetellään kaikkien saarelaisten voimin.

Puhelimeen tulee viesti, jossa kerrotaan saarelaisten pääsevän juttelemaan yhden läheisensä kanssa. Ensimmäisenä vuorossa on Sofia.

Puhelin soi ja Sofia vastaa puhelimeen jännittyneenä. Toisessa päästä linjaa kuuluu Sofian äidin ääni. Sofia ei huomaa, että samaan aikaan hänen puhuessaan puhelimessa, äiti kävelee toiselta puolelta uima-allasta häntä kohden.

Halauksien ja kyynelten jälkeen Sofia esittelee äitinsä Eetulle. Kun he kävelevät kohti villan keittiötä, myös Eetun äiti saapuu paikalle.

Jennin paras ystävä saapuu villaan ja Jenni juoksee itkien tämän halaukseen. Juho ei pysty pidättelemään kyyneleitään kun hänen äitinsä ilmestyy villan keittiöön.

Viimeisenä villaan saapuvat Reetun serkku ja Vanessanystävä. Vanessa halaa ystäväänsä niin kovasti, että he kaatuvat yhdessä maahan. Ystävä toteaa Vanessalle, että tämä näyttää todella onnelliselta. Reetu ei meinaa uskoa todeksi, että hänen serkkunsa on paikalla Espanjassa.

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Rakkauden saari järkkyi dramaattisten pudotusten ja yllättävien asukkaiden takia – kertaamme suoraan Love Island -villalta viimeisen viikon suurimmat käänteet. 7:13

Love Island Suomi -finaali 15.10. klo 21 Subilla.

Love Island UK -sarjan 5. kausi C Moressa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat