Love Islandin pakkaa sekoittamaan lähtevä Jasmine, 26, on tuttu näky Tapparan otteluista – tällainen mies veisi kaunottarelta jalat alta

First Look 17.09.2021 1:07
Katso esimakua illan Love Island -jaksosta

Tamperelainen Jasmine ei etsi pahoja poikia, vaan arvostaa kumppanissaan rehellisyyttä.

Love Island Suomi -villan ovet avautuvat jälleen uudelle asukkaalle, kun rakkaudennälkäisten saarelaisten joukkoon liittyy Jasmine, 26. Tamperelainen Jasmine työskentelee asiakasneuvojana ja kuvailee itseään positiiviseksi, pitkäjänteiseksi ja käytännönläheiseksi. Lisäksi hän kertoo olevansa introvertti.

Jasminen vapaa-aika kuluu kuntosalilla ja jääkiekkopeleissä tanssien. Urheilullinen kaunotar kertoo, että hänen unelmamiehensä on kiltti, luotettava ja saa hänet nauramaan. Pituuden hän mainitsee olevan plussaa.

Nainen kertoo, ettei hän etsi pahoja poikia, vaan tulevan kumppanin on oltava rehellinen.

– Etsin miestä, joka tykkää koirista, Jasmine täydentää.

Parisuhteessa Jasmine on ollut viimeksi kaksi vuotta sitten. Love Island -villasta hän lähtee hakemaan sekä rakkautta että uusia ystäviä. Jasmine sanoo tuovansa rakkauden saarelle hauskuutta ja pyrkivänsä aina nostattamaan ryhmähenkeä.

Jasmine kertoo lähtevänsä villaan innostuneena pienestä jännityksestä huolimatta. Saaren miehistä hän nimeää kiinnostavimmiksi Tatun ja Nicon.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat