Love Islandilla rakastuneet Tatu ja Emilia pitävät yhtä siviilielämässäkin – tulevaisuuden suunnitelmat valmiina: "Emme tapaile muita"

1:40
Rakkauden saarella vietetään viimeisiä päiviä yhdessä ja se näkyy saarelaisissa. Jakson aikana käydään läpi ensivaikutelmia, joita heille aivan alussa syntyi. Nämä tunnelmat vaihtuvat haikeiksi, kun saarelaisille selviää, että illalla on parinpudotus.

Tatu ja Emilia jättivät Love Islandin taakseen.

Love Island Suomi -ohjelmassa rakastuneet Tatu ja Emilia aikovat pitää yhtä myös siviilielämässä. Illan jaksossa tipahtanut parivaljakko ei ole kuitenkaan vielä virallistanut suhdettaan, mutta vakavasta tapailusta voidaan puhua.

– Periaatteessa olemme pari. Emme tapaile muita, mutta emme ole määritelleet mitään virallista. Aiomme tutustua ulkomaailmassa toistemme kavereihin ja perheeseen ja katsomme seurustelua sitten, Emilia kertoo MTV Uutisille.

Vaikka kyseessä on rakkaudenmetsästyskonsepti, ei kumpikaan olisi aidosti osannut odottaa rakkauden osuvan omalle kohdalle. Emilian mielestä miehen pitää olla hauska ja hänen lähellään tulee olla hyvä ja turvallinen olo. 

– Tatu on sitä, mitä lähdin etsimään, hän tiivistää.

Ensisilmäyksellä kumpikaan ei kiinnittänyt erityisellä tavalla huomiota toisiinsa. 

– Ajatukseni oli, että ihan kivan näkönen poitsu, mutta ihan pikkupoika, Emilia nauraa.

– Emiliasta tuli hyvä ensivaikutelma ja ajattelin hänen olevan hyvännäköinen mimmi, Tatu muistelee.

Ohjelman aikana kaksikko päätyi toistensa pareiksi katsojien äänestyksen perusteella.

– Ilmeisesti katsojat tiesivät paremmin, Tatu nauraa.

Somessa on puhuttu siitä, että parilla olisi niin sanotut naimanaamat. Parivaljakko ei kuitenkaan kirjoita asiaa täysin.

– Meillä molemmilla on vaaleat hiukset ja siniset silmät, mutta eivät naamamme kyllä näytä mielestäni samalta, Emilia pohtii.

Samaa mieltä on myös Tatu.

– Ehkä se johtuu siitä, kun nauramme molemmat niin paljon, hän pohtii.

Siviilielämässä kaksikon molemmat osapuolet aikovat muuttaa Helsinkiin, omiin osoitteisiinsa. 

– Aika hyvin olemme suunnitelleet kaiken. Tiedämme miten hoidamme suhteemme ja tämän koko homman sitten ulkomaailmassakin, Tatu päräyttää.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja