Jälleen uusi pudotus – nämä parit joutuivat jättämään Love Island -villan

First look 5.10.2021 1:29
Tunnemyllerryksen jälkeen aurinko pilkistää pilven takaa, kun Muhamed pyytää Niinaa tyttöystäväkseen. Saarelaiset pääsevät imitoimaan toisiaan päivän pelissä, joka saa naurun raikaamaan villassa. Ilo katkeaa lyhyeen, kun illalla saarelaiset kokoontuvat seuraavaan parinpudotukseen.

Love Island Suomi -villan joutui jättämään kaksi paria.

Love Island Suomi -villalla ainoa varma asia on muutos. Ikinä ei voi tietää,  mitä tapahtuu ja eivätkä saarelaiset ehdi kauaa levätä edellisen parinvalinnan jälkeen, sillä illalla kokoonnutaan seuraavaan parinpudotukseen. Katsojat ovat saaneet äänestää suosikkipariaan ja kaksi vähiten ääniä saanutta paria joutuu jättämään villan taakseen.  

Tällä kertaa tulokset ilmoitetaan satunnaisessa järjestyksessä. Ensimmäisenä jatkoon pääsee Krete ja Nico. Tämän jälkeen Niina ja Muhamed, Emilia ja Tatu sekä Salli ja Eeli pääsevät suoraan jatkoon. Pudotusuhan alla ovat siis Eveliina ja Vili, Aleksi ja Saara sekä juuri pariksi päässeet Oona ja Kimi

Lopulta jännitys katkeaa, kun Emilia ilmoittaa viidennen ja viimeisen katsojien turvaan äänestämän parin olevan Kimi ja Oona. Kotiin siis joutuvat lähtemään Love Islandin uudet sinkut, Eveliina ja Vili sekä Aleksi ja Saara. Etenkin Kimi ottaa raskaasti Aleksin putoamisen, sillä mies on tukenut häntä kolmiodraaman aikana. Molemmat itkevät ja halaavat toisiaan pitkään.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat