Love Island -villasta pudonnut Kasper kertoo saaren viimeisimmästä draamasta: "Heidän show'nsa oli ihan hirveää vuoristorataa"

0:58
Love Island Suomen villan asukkaat joutuvat kohtaamaan dramaattisen parinpudotuksen

Love Island Suomi -villan taakseen jättänyt Kasper uskoo, etteivät Nea ja Oliver ole vielä valmiita lopettamaan suhdettaan.

Love Island Suomi -villalla elettiin tiistai-iltana tunteikkaita hetkiä, kun jälleen yhden parin oli aika jättää rakkauden saari taakseen. 

Maanantai-illan jaksossa kerrottiin kolmen parin olevan pudotusuhan alla. Näistä kolmesta parista turvassa olevien saarelaisten oli valittava pari, joka lähtee kotimatkalle kohti Suomea. 

Saarelaisten päätöksen perusteella villalta joutuivat lähtemään Meri ja Kasper. Pudotukselta selvisivät Janita ja Aku sekä Nea ja Juho

Kasper kertoo, ettei harmittele tiputustaan, vaan paljastaa itseasiassa kannustaneensa muita tähän päätökseen. Kasperilla ei syntynyt minkäänlaista romanttista suhdetta parinsa Merin kanssa ja hän koki saaneensa rakkauden saarella reilun mahdollisuuden. 

– Mulla on hyvä fiilis siitä, että Janita ja Juho saavat olla nyt siellä vähän pidempään, kun he olivat vasta tulleet sinne. Nyt ei tunnu niin pahalta. 

– Päällimmäiset fiilikset ovat hyvät. Tottakai tuota porukkaa tulee vähän ikävä, ketkä sinne nyt jäivät vielä. 

Miehen mukaan hän harmittelee hieman sitä, ettei löytänyt rinnalleen rakasta Love Islandista. Sen sijaan Kasper sai kuitenkin useita hyviä ystäviä, joten kokemus ei missään nimessä ollut hänelle pettymys. 

– Luulen, että aika hyvin tuolla tuossa ajassa mitä olin ehdin tutustua jokaiseen. Olen kyllä kääntänyt kaikki kivet ja katsonut ne. 

Lisäksi Kasper uskoo Love Islandissa syntyneen porukan pitävän tiiviisti yhtä vielä ohjelman kuvausten jälkeenkin Suomessa, joten aikaa tutustua vielä lisää muihin tulee olemaan. Kuin myös muihin saarelaisiin, jotka rakkauden villaan tulevat vielä astelemaan. 

– Vaikka sinne tulisikin joku uusi ja katsoisin, että tuohon olisi siistiä tutustua, niin mähän tutustun häneen tavallaan väkisin, kun se tulee meidän porukkaan. En vain tutustu häneen siellä villassa, vaan sitten kun tehdään porukalla jotain yhdessä. 

Saaren draama mietityttää

Kasper ymmärsi hyvin saarelaisten päätöksen tiputtaa hänet ja Merin, eikä ole millään tavalla katkera. Kasperin mielestä näin oli oikeastaan hyvä päättää matka rakkauden saarella. 

– Mielestäni tämä oli kivempi tapa lähteä. Pari tyyppiä sai vielä mahdollisuuden jatkaa. He saivat ainakin nyt sitten vähän pidemmän kokemuksen tuosta. 

Mies paljastaa, että mikäli hän olisi saanut jäädä vielä saarelle, hän olisi viettänyt vielä enemmän aikaa Nean kanssa. Kaksikko lähentyi toistensa kanssa Kasperin mukaan erityisesti miehen viimeisten päivien aikana. 

– Aloimme puhua ja hengailla enemmän ja mä yritin jeesata häntä siinä Oliverin jutussa. Olisin vielä varmaan jatkanut samaa rataa, tutustunut vielä Neaan ja jutellut hänen murheistaan ummet ja lammet. 

Saarelaiset ovat saaneet viime viikkojen ajan seurata tiiviisti vierestä Oliverin ja Nean välistä suhdesoppaa, joka ei ole ottanut loppuakseen. Tällä viikolla pari päätti eroavansa, mutta Kasper kertoo, että hän uskoo kaksikon kuitenkin vielä yrittävän olla yhdessä. 

– Se heidän show'nsa oli ihan hirveää vuoristorataa. 

– Mä luulen, että vaikka he sanoivat, etteivät yritä enää, niin varmasti he yrittävät vielä. He ovat hokeneet sitä nyt pari viikkoa ja tuossa, olleet enemmän tai vähemmän toistensa kanssa. Luulen, että he vielä yrittävät. 

Palattuaan Suomeen Kasper yrittää päästä mahdollisimman nopeasti kiinni normaaliin arkeensa. Hän haluaa nähdä ystäviään ja erityisesti tiedustella heiltä, miltä esiintyminen ohjelmassa oli heistä vaikuttanut. 

– Olen aika semmoinen hällä väliä -persoona periaatteessa, en ota itseeni niin helposti. Muut voivat ajatella mitä ajattelevat, mutta mä tiedän kuitenkin, että mulla on kaikki hyvin ja millainen itse olen. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja