Mainos

Love Island UK 3, koukuttavaa draamaa ja elämää mullistavia remontteja – Katsomon kesäohjelmisto julki!

Katsomo tarjoaa realityherkkua kesän aikana.

Kesällä 2018 lomapäivät kuluvat rattoisasti Katsomossa maailman suosituimpien realityjen, innostavien remonttiohjelmien ja rakastettujen draamasuosikkien parissa – niin kotisohvalla kuin mökin riippukeinussa. Monista sarjoista on katsottavissa kerralla koko tuotantokausi. Supersuosittu Love Island UK:n 3. kausi julkaistaan kokonaisuudessaan yksinoikeudella Katsomossa.

11.6. alkaen Ensitreffit alttarilla USA, Australia ja Tanska

Hääkellot soivat ahkerasti ympäri maailmaa, kun Katsomossa nähdään useita kansainvälisiä versioita Ensitreffit alttarilla -sarjasta. Kesäkuussa (11.6.) jännitetään amerikkalaisten avioliittoja Ensitreffit alttarilla USA:n 3. kaudella. Heinäkuun alussa (2.7.) lennetään toiselle puolelle palloa, kun Ensitreffit alttarilla Australian 4. kausi ilmestyy Katsomoon. Kaudessa on aiempaa enemmän jaksoja, ja se on ennennäkemätön yhdistelmä Big Brotheria ja Ensitreffejä, kun kaikki parit asuvat saman katon alla ja saavat toisiltaan tukea. Heinäkuun lopussa (24.7.) vuorossa on Ensitreffit alttarilla Tanskan 3. kausi.

Katsomosta löytyvät myös aiemmin tänä vuonna julkaistut kokonaiset kaudet Ensitreffit alttarilla USA kausi 2, Ensitreffit alttarilla Australia kausi 3, Ensitreffit alttarilla Tanska kausi 2 ja Ensitreffit alttarilla Ruotsi kausi 3.

Ensitreffit alttarilla USA, Ensitreffit alttarilla Australia sekä Ensitreffit alttarilla Tanska myös AVAlla ja C Moressa.

13.6. The Last Resort

Australialaissarjassa viisi pariskuntaa lentää Fidzin paratiisisaarelle ratkomaan suhteensa ongelmia. Apuna ongelmien ratkaisussa ovat kaksi psykologia sekä tukku tehtäviä. Ketkä onnistuvat pelastamaan parisuhteensa? Realityn ensimmäinen kausi julkaistaan kerralla Katsomossa.

The Last Resort myös AVAlla.

25.6. Love Island UK 3

Tämän hetken kuumin reality Love Island UK 3 pärähtää kokonaisuudessaan Katsomoon maanantaina 25.6. Kolmannen kauden myötä sarja kasvoi kotimaassaan ja maailmalla suuremmaksi ilmiöksi kuin koskaan aiemmin. Katsomossa julkaistaan kaikki jaksot kerralla heti juhannuksen jälkeen. Suomen versio Love Islandista alkaa syksyllä Subilla ja Katsomossa.

Love Island UK 3 on katsottavissa vain Katsomossa.

Remppaohjelmia meiltä ja muualta

Remontilla rahoiksi

Kesällä 2017 suuren suosion Katsomossa saavuttanut Remontilla rahoiksi (The Block) tulee taas! Australialaissarjassa kahden hengen tiimit kilpailevat toisiaan vastaan siinä, kuka saa myytyä kunnostamansa ja sisustamansa asunnon korkeimpaan hintaan. Uuden, 8. kauden jaksoja nähdään arkisin maanantaista perjantaihin läpi kesän.

Remonttipiiskuri

Suomi on keskeneräisten tee se itse -remonttien luvattu maa. Vaan ei enää kauaa! Vanha kunnon BB-Perttu, rakennusalan rautainen ammattireiska Perttu Sirviö työryhmineen tulee ja ottaa remontissa komennon. Uusi jakso julkaistaan Katsomossa joka tiistai heinäkuun loppuun asti.

Muista myös alkuvuoden ihana kotimainen remppa- ja sisustusohjelma Kotoisa, josta voit katsoa koko kauden kerralla.

Remontilla rahoiksi myös AVAlla. Remonttipiiskuri myös MTV3:lla. Kotoisa myös C Moressa.

Emmerdale ja muut saippuoiden kestosuosikit jatkuvat läpi kesän

Yorkshire, Los Angeles ja Saksan Alpit eivät vetäydy kesäteloille. Kauniit ja rohkeat sekä Lemmen viemää jatkuvat tutusti läpi kesän, mutta ensimmäistä kertaa myös kestosuosikki Emmerdale näytetään normaaliin esitystahtiin niin Katsomossa kuin tv-kanavilla.

Emmerdale myös MTV3:lla. Kauniit ja rohkeat myös MTV3:lla ja C Moressa, jossa viikon jaksot ennakkoon. Lemmen viemää myös AVAlla.

Salatut elämät -spin-offeja

14.6. Pihlajasatu

Pihlajasatu on kymmenosainen tarina siitä, jos asiat olisivat menneet toisin kuin pääsarjassa. Olisiko elämässä kaikki paremmin, jos olisi joskus valinnut toisin kuin miten tuli valinneeksi? Tätä pohtivat Ismo, Aki ja Kari, joista kukin on tavalla tai toisella tyytymätön elämäänsä. Tarina alkaa heti, kun Salkkarit jää kesätauolle ja ensimmäinen jakso nähdään torstaina 14.6.

Pihlajasatu myös MTV3:lla ja C Moressa.

Elokuussa: Kämppä tyhjänä #käty2

Suursuosion saavuttaneen Kämppä tyhjänä #kätyn tarina jäi toukokuussa kutkuttavaan tilanteeseen. Elokuussa nähdään, miten bileiden jälkiselvittely sujuu. Sarja julkaistaan kerralla Katsomossa. Palvelusta löytyvät myös aiemmin julkaistut supersuositut spin-offit Satula, Bikineitä ja timantteja, Tuuliranta, Young Man Cash Man, Young Girl Dream Girl ja Pihlajakadun tuhmat tädit -trilogia. Näistäkin katsottavissa kokonaiset kaudet.

Kämppä tyhjänä #käty2 julkaistaan elokuussa vain Katsomossa ja C Moressa. Myös 1. kausi on katsottavissa nyt molemmissa palveluissa.

Kevään kotimaisten suosikkien koko kausia

Jos vielä jäi viihteen nälkä, Katsomossa voi katsoa kevään 2018 suosituimpia kotimaisia viihdeohjelmia. Kokonaisia kausia on katsottavissa muun muassa seuraavista sarjoista: Ina <3 porno, Kaunis elämä, Kaappaus keittiössä, Pitääkö olla huolissaan ja Kenen kotona?

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja