Räväkkä Love Island -sarja starttaa Subilla – sinkut tavoittelevat lähes 60 000 euron rahapottia

Subin uusi räväkkä Love Island -sarja on ollut yksi Britannian suosituimmista reality-sarjoista.

Britanniassa suosiota niittänyttä Love Island -sarja on kuvailtu jopa tämän ajan Big Brotheriksi. Ohjelma viihdyttää silmänruualla ja nopeilla draamankäänteillä. Näyttävät sinkut taistelevat toistensa huomiosta ja jatkopaikasta seuraavaan jaksoon ja lopulta rahapotista Espanjan paratiisimaisissa puitteissa.

Subilla esitettävän sarjan avausjaksossa tiistaina 27. kesäkuuta 2017 seikkailu alkaa, kun sinkut saapuvat saarelle ja valitsevat ensimmäiset parinsa. Jotkut pelaavat varman päälle, toiset taas kokeilevat rohkeasti onneaan. Pareja ei kuitenkaan ole lukittu vaan Amor pääsee myös vaikuttamaan parien yhdessä pysymiseen ja kilpailun käänteisiin.

Komeita miehiä ja upeita nuoria naisia on alussa yhteensä 23 ja joka viikko vähintään kaksi heistä joutuu pakkaamaan matkalaukkunsa ja poistumaan unelmalomalta. Yhdessä parit tavoittelevat voittosummaa, joka on 50 000 puntaa (noin 57 000 euroa).

Ihmissuhdepeli tarjoaa todellista tirkistelyä tosi-tv:n ystäville. Saaren villejä tapahtumia seurataan juontaja Caroline Flackin johdolla.

Suosittua reality-sarjaa on esitetty Britanniassa jo useamman kauden verran. 

Saaren saloja avataan Subilla 27.6. alkaen kaksi jaksoa peräkkäin klo 21 ja 22 tiistaista torstaihin. Love Island tulee 27.6. Katsomoon kerralla kokonaisuudessaan.

Love Island tiistaista torstaihin klo 21 ja 22 Subilla. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja