Love Island Suomi -ohjelmassa nähdään kuvankaunis Anku – tatuoinnit ja rouhea parta tekevät kaunottareen vaikutuksen

Tutustu Love Island Suomi -uutuusohjelmassa ensimmäisten saarelaisten joukossa saarelle muuttavaan Ankuun!

Nimi: Anku
Ikä: 26
Ammatti: myyjä
Paikkakunta: Tampere 


Love Island -kaunotar, Anku, 26 kuvailee itseään erityisen kiltiksi – monesti liiallisissakin määrin. Tunteita Anku ei juuri peittele, herkältä tytöltä tirahtaa itku jo luontodokumenttia katsellessa. Onnellista elämää arvostava tyttö tekee suhteessa kaikkensa, jotta toisella olisi hyvä olla. Unelmien mies ei saisi olla liian kiiltokuvamainen ja siloteltu, vaan tatuoinnit ja rouhea parta toimivat paremmin. Nyt haussa olisi kohtelias ja rehellinen mies, joka osaa nauttia läheisyydestä ja panostaa suhteeseen. 

Love Island Suomi on syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja mikä tärkeintä, etsimään itselleen rakkautta! Ohjelma nähdään Subilla.

Pelkkää aurinkoa ja lämpöä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Love Island Suomi -jättirealityssä voi tapahtua mitä vain, milloin vain. Uutuusohjelman käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa.


Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 25.9. klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat