Love Island Suomi -kuvauksissa rakastuneet Veera ja Janne yllättyivät valtavasta suosiosta: "Sillä on merkitystä, miten käyttäydyt"

Love Island Suomi -sarjan ensimmäisellä kaudella toisensa löytäneet Veera ja Janne elävät edelleen onnellisessa kaukosuhteessa. 

Syksyllä 2018 suomalaiset saivat seurata Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella Espanjan auringon alle lennätettyjen saarelaisten elämää ja edesottamuksia. Ohjelmassa toisensa löysivät muutaman mutkan kautta muun muassa Janne Nevalainen ja Veera Virta, jotka pitävät yhtä edelleen tänäkin päivänä. 

Kaksikko elää kaukosuhteessa, sillä Virta on opintojensa tähden kiinni Tampereella ja Nevalainen puolestaan töidensä puolesta Espoossa. Pariskunta on kuitenkin löytänyt hyvän tavan yhteisen arkensa pyörittämiseen ja välimatkasta huolimatta he näkevät toisiaan käytännössä viikoittain. 

– Eihän tuo Tampere-Espoo-väli ole matka eikä mikään, pari tuntia junalla. Meillä ei ole tullut sen suhteen mitään ongelmaa, Virta kertoo. 

Pari on seurustellut loppusyksystä 2018 saakka ja päässeet tapaamaan toistensa sukulaisia. Kummankin vanhemmat, isovanhemmat sekä osa tädeistä, sedistä ja serkuistakin ovat tulleet tutuksi. 

– Veerahan tulee juttuun kaikkien kanssa, ettei siinä ole ollut mitään ongelmia tai negatiivista, Nevalainen toteaa. 

– Vietin itseasiassa joulunkin Jannen sukulaisilla, tuntui ihan siltä kuin kotona olisi ollut, Virta muistelee. 

Valtava suosio yllätti

Uuden rakkauden löytämisen lisäksi sekä Virran ja Nevalaisen elämät muuttuivat myös muulla tavalla Love Islandin ansiosta. Kumpikin sai runsaasti lisää seuraajia omiin sosiaalisen median kanaviinsa: Nevalaisella Instagram-seuraajia on tällä hetkellä yli 24 000, kun taas Virralla jopa 52 000. 

Virta nousi ohjelman myötä yhdeksi suosituimmaksi saarelaiseksi ja naisen päivittäiset tekemiset herättävät edelleen runsaasti kiinnostusta sosiaalisessa mediassa. Virta kertoo saavansa seuraajiltaan niin paljon viestejä ja kommentteja, ettei hänen ole mitenkään mahdollista edes vastata kaikille. 

– Tottakai, kun seuraaja on nähnyt sen vaivan, että ottaa muhun yhteyttä, niin tottakai haluaisin kaikille vastata. Mutta se on ihan sula mahdottomuus, kun on kuitenkin kiireinen elämä. Kyllä yleensä luen ne viestit ja jos on joku kysymys tai jotain, niin yritän aina vastailla, Virta toteaa. 

Palaute, jonka Virta saa suoraan seuraajiltaan, on lähes poikkeuksetta positiivista. Hän ei lue koskaan mitä hänestä kirjoitellaan tai keskustellaan näiden viestien ulkopuolella. 

– Ei siellä ole niin rankkoja juttuja, Nevalainen vitsailee puolisolleen. 

– Ai sä olet käynyt katsomassa! Virta nauraa. 

Virta kertoo yllättyneensä siitä, kuinka suuren suosion Love Island Suomi saavutti ensimmäisellä kaudellaan. Villassa eläessään kilpailijat elivät täysin pimennossa ulkomaailmasta, eikä kukaan saarelaisista tiennyt mitään siitä, kuinka katsojat olivat ohjelmaan reagoineet. 

– Tottakai sillä on merkitystä, että miten käyttäydyt, että millainen maine tulee, Virta muistuttaa.

– Ja kyllähän se yllätti, kun tuli takaisin Suomeen, niin kuukauden sisällä oli 40 000 seuraajaa enemmän Instagramissa kuin lähtiessä. Tietenkin se yllätti, mutta positiivisella tavalla, nainen summaa.

Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 19.8. klo 21!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja