Love Islandilla rakastuneet Veera ja Janne kannustavat hakemaan ohjelmaan: "Kokemuksena se oli niin huikea"

0:18
Jannella ja Veeralla oli paljon kiihkeitä hetkiä Love Islandilla.

Janne ja Veera löysivät toisensa Love Islandilta.

Huippusuosittu Love Island Suomi  palaa Subille syksyllä 2019 toisen tuotantokauden merkeissä.

Ensimmäinen kausi nousi viime syksyn ilmiöksi. Kuumassa jättirealityssä joukko sinkkuja vietti unohtumattoman ja lämmöntäyteisen syksyn hulppeassa villassa Espanjan auringon alla.

Rakkauden saarelta toisensa löytäneet Veera ja Janne elävät yhä onnellista arkea yhdessä. He kannustavat hakemaan mukaan ohjelmaan.

– Meillä kävi hyvä tuuri sen suhteen, että löydettiin toisemme ja jäi jotain käteenkin sieltä. Pelkästään jo kokemuksena se oli niin huikea, että kannattaisi lähteä, Veera sanoo.

Pariskunnan mukaan saarella kannattaa olla oma itsensä ja suhtautua asioihin avoimesti. Rakkaus voi yllättää, sillä Veera ja Janne olivat aluksi vain kavereita. Veeran mukaan Janne ei ollut sellainen henkilö, jota hän oli aiemmin etsinyt.

– Olen tajunnut, että olen vain etsinyt tosi väärän tyyppisiä ihmisiä. Se auttoi, että oli avoin ja antoi mahdollisuuden sille, että ehkä se, mitä olen hakenut ei ole se, mitä tarvitsen, hän pohtii.

Love Island Suomi tulee taas! Haku toiselle tuotantokaudelle on nyt auki. Hae mukaan ohjelmaan tästä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja