Ensimmäinen paljastus Love Island Suomi -sarjasta vihdoin julki: "Yleensä tämän naisen voi löytää tanssimasta baarien pöydillä"

0:36
Jeffrey Lawman kertoo vinkkinsä uusille Love Island Suomi -saarelaisille

Muutaman viikon päästä starttaavasta Love Island Suomi -sarjasta saatiin ensimmäinen maistiainen, kun ensimmäisestä saarelaisesta paljastettiin viimein tietoja.

Love Island Suomi -sarjan Instagram-tilillä käy kuhina, kun keskiviikkona 7. elokuuta sen sivuilla paljastettiin pieni vilaus tulevan kauden ensimmäisestä kilpailijasta. Uudesta kaunottaresta julkaistiin vihjaileva kuva, mutta kilpailijan kasvot jäivät kuitenkin vielä toistaiseksi pimentoon. 

Julkaisussa on paljastettu saarelaisen tähtäävän näyttelijän uralle. 

– Hollywood saa odottaa, kun tämä näyttelijän ammatista haaveileva nainen etsii rakkautta Espanjasta! Yleensä tämän naisen voi löytää tanssimasta baarien pöydillä, mutta pitkä ja hauska mies voisi viedä häneltä jalat alta, julkaisussa kerrotaan. 

Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 19.8. klo 21!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja