Love Island -Jennin perhe sai hyviä uutisia: "Niin suuri helpotus ja kiitollisuus"

2:11
Jenni Puhakka osallistui Love Island Suomi -ohjelmaan ja veti muille kilpailijoille muun muassa äitiysjumppaa!

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jenni Puhakka perheineen sai vihdoin hyviä uutisia.

Jenni Puhakka ja hänen puolisonsa Eetu Karhunen saivat viime keväänä perheenlisäystä, mutta esikoislapsen ensimmäiset kuukaudet eivät ole olleet helppoja. Uudella tulokkaalla löydettiin leikkaushoitoa vaatinut aortan kaaren ahtauma ja perheen kevät ja kulunut kesä on kulunut tiiviisti sairaalassa pikkumiehen kanssa.

Puhakka on päivittänyt kuulumisia Instagramiinsa ja uusimman postauksen mukaan perhe voi vihdoin huokaista helpotuksesta. Pitkän sydämellisen tekstin oheen on lisätty kuvakimara perheen sairaalassa vietetystä ajasta.

Näet kaikki kuvat klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta oikealle.

– Tänään kontrollissa saatiin tosi hyviä uutisia ja ei siinä voinut muuta kuin purskahtaa itkuun. Niin suuri helpotus ja kiitollisuus. Sydänlapsi V tulee aina olemaan ja kontrollit ovat osa elämää, mutta nyt on lupa huokaista helpotuksesta ja nauttia elämästä, Puhakka kirjoittaa postauksensa yhteyteen.

Pitkässä tekstissään perhe kiittää kirurgeja, sairaanhoitajia, laitoshuoltajia, psykologeja, sekä kriisiavun antajia.

Suuret kiitokset Puhakka haluaa antaa myös läheisilleen.

– Haluamme kiittää perhettä ja ystäviä. Kiittää kaikkia teitä, jotka olette auttaneet meitä tavalla tai toisella. Arvostus on niin suuri, ettei sanat riitä. Kiitos, Puhakka lopettaa postauksensa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja