Love Island -Jenni avautui perheensä raskaasta kesästä – joukkoon mahtunut myös muutamia ilon hetkiä

Jenni Puhakka kertoi Instagramissa perheensä raskaasta kesästä ja iloitsi pienistä hetkistä.

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jenni Puhakka julkaisi kesäisen postauksen Instagramissaan, jossa avaa kuulumisiaan raskaan kevään ja alkukesän jälkeen.

Puhakka ja hänen puolisonsa Eetu Karhunen saivat keväällä perheenlisäystä, mutta esikoispojan ensimmäiset kuukaudet eivät ole olleet helppoja. Perheen uudella tulokkaalla löydettiin leikkaushoitoa vaatinut aortan kaaren ahtauma ja tuoreen perheen kevät ja alkukesä on kulunut tiiviisti sairaalassa.

– Vaikka koko kesä on mennyt pitkälti sairaalassa, ollaan me muutamaan kertaan päästy tekemään jotain muutakin sairaalan ulkopuolella. Kaikki valitettavasti ilman Verttiä mutta kohta päästään yhdessä seikkailemaan, Puhakka aloittaa.

Love Island -tähti kertoo käyneensä puolisonsa kanssa juhannusretkellä Suomenlinnassa, kerran leffassa ja kerran Linnanmäen vuoristoradassa.

Puhakka pahoittelee postauksessaan, ettei ole kerennyt antaa aikaa ystävilleen, sillä on ollut todella väsynyt tapaamaan ihmisiä.

– Päivät sairaalassa ovat pitkiä ja uneen yritän panostaa mahdollisimman paljon. Ystävät kyllä onneksi tämän ymmärtävät. Syksyllä sitten vietetään enemmän aikaa, Puhakka kiittää lopussa läheisiään.


Lue myös:

    Uusimmat