Loukkaavat horoskoopit nousivat somehitiksi – varoitus: Eivät sovi huumorintajuttomille

Netissä kiertävä"sormitemppu"hämmentää – testasimme 1:27
Vieläkö muistat netissä kiertäneen "sormitempun".

Horoskooppien alkuperää ei tiedetä, kertoo Daily Mail.

Twitterissä on naureskeltu horoskoopeille, jotka vaikuttavat luonnekuvauksia enemmän silkoilta loukkauksilta lukijaansa kohtaan. Otoksen horoskoopeista jakoi käyttäjä nimelltä "Wendy" 30. kesäkuuta. Kuvauksiin kannattaa suhtautua huumorilla.

Ei ole tietoa, kuka horoskoopit on kirjoittanut ja milloin. Niiden väitetään olevan peräisin vuodelta 1979, mutta siitä ei ole varmuutta.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvaukset totesivat vapaasti käännettyinä versioina seuraavaa:

Vesimies: Olet kekseliäs ja haluat kehittää itseäsi. Valehtelet aika tavalla. Toistat samat virheet, koska olet tyhmä. Kaikki pitävät sinua idioottina.

Kalat: Sinulla on vilkas mielikuvitus ja uskot usein, että CIA tai FBI seuraa sinua. Et pysty mitenkään vaikuttamaan ystäviisi ja ihmisiä ärsyttää, että pöyhkeilet voimillasi. Sinulta puuttuu itseluottamusta ja yleisesti ottaen olet halveksuttava ihminen.

Oinas: Olet tienraivaajatyyppiä ja mielestäsi valtaosa ihmisistä on törppöjä. Olet äkkipikainen, kärsimätön ja pilkallinen. Olet k*sipää.

Härkä: Olet käytännöllinen ja sinnikäs. Olet valmis tekemään todella paljon töitä. Useimmat pitävät sinua itsepäisenä ja jääräpäisenä. Oikeastaan olet vain pahainen kommunisti.

Kaksoset: Olet nopea ja fiksu. Ihmiset pitävät sinusta, koska olet biseksuaali. Sinulla on taipumus odottaa saavasi vähästä vastineeksi liian paljon, joten olet typerys.

Rapu: Sympaattisena ihmisenä ymmärrät muiden ongelmia. Sen vuoksi oletkin typerys. Lykkäät kaiken mahdollisen myöhemmälle. Sen vuoksi saatkin aina apua muilta etkä ole ihmisenä minkään arvoinen. Kaikki vankilaan joutuvat ovat rapuja.

Leijona: Pidät itseäsi synnynnäisenä johtajana, toiset taas idioottina. Valtaosa leijonista on kiusaajia. Olet turha etkä kestä rehellistä kritiikkiä. Ylimielisyytesi on ällöttävää. Leijonilla on taipumus varasteluun. Suurimman osan ajastaan he viettävät ihaillen omaa peilikuvaansa.

Neitsyt: Olet looginen tyyppi ja inhoat erimielisyyksiä. Ystäviä käytöksesi ärsyttää suunnattomasti. Olet tunteeton ja nukahdat usein ollessasi sänkypuuhissa. Neitsyet ovat hyviä bussikuskeja ja parittajia.

Vaaka: Olet taiteellinen ihminen. Todellisuus on sinulle hankala käsite. Jos olet mies, olet täysi nolla. Suurin osa vaakamerkin naisista ovat prostituoituja. Kaikki vaa’at kuolevat sukupuolitauteihin.

Skorpioni: Nämä tyypit ovat kaikkein pahimpia. Skorpioneilla on hyvä bisnesvaisto eikä heihin sen vuoksi voi luottaa. Kipuat menestyksen huipulle, koska sinulla ei ole minkäänlaista etiikan tajua. Valtaosa skorpioneista on murhaajia.

Jousimies: Olet optimistista ja innostuvaa sorttia. Sinulla on vastuuton taipumus luottaa tuuriin, koska taitoja sinulla ei ole. Suurin osa jousimiehistä on juoppoja. Nixon oli jousimies. Sinuun ei kannata kenenkään tuhlata aikaansa.

Kauris: Olet konservatiivinen ja pelkäät ottaa riskejä. Olet pelkkää kanankakkaa. Yksikään kauris ei ole koskaan ollut missään mielessä tärkeä. Sinun pitäisi tappaa itsesi.

Monet intoutuivat kommentoimaan

Wendyn tviitti on saanut hurjan suosion. Kuvaa on jaettu eteenpäin yli 200 000 kertaa ja tykkäyksiä on kertynyt yli puoli miljoonaa.

– Kaksosten kuvaus on aivan liian osuva. Haluan puhua sen kanssa, joka nämä kirjoitti! vitsaili eräs.

– Olen aika varma, että näiden kirjoittaja joutui skorpionin murhaamaksi, naureskeli toinen.

– Kirjoittajan on pakko olla oinas, koska sitä merkkiä ei suomittu ollenkaan niin paljon kuin olisi ollut syytä, veikkasi kolmas.

– Näiden kirjoittaja on varmasti ollut hyvin katkera ihminen, tuumi neljäs.

Lue myös:

    Uusimmat