Kahdet tuoreet kasvot televisioon – tässä ovat uudet Lotto-juontajat!

Suomalaisten rakastama Lottoarvonta saa uudet juontajat. 

Lottoarvontaa jännitetään jatkossa uudessa seurassa. Jasmin Hamidin jäädessä äitiyslomalle studioon siirtyvät Suvi Hartlin ja Tuukka Raitala

Hartlin on suurelle yleisölle tuttu jo missiajoiltaan. Hän on vuoden 2003 toinen Miss Suomi -perintöprinsessa. Sittemmin Hartlinia on kuultu myös juontajana Voicen, Groove FM:n ja Radio Aallon ohjelmissa. 

– Minulla on pitkä historia Loton parissa. Lottolähetyksen katsominen kuului lapsuuteni lauantaihin saunan ja lämpimien voileipien ohella. On hienoa vaihtaa nyt ruudun toiselle puolelle, Hartlin iloitsee.

Ex-missi Suvi Hartlin lottojuontajaksi – käyttäisi voittorahat hyväntekeväisyyteen 2:55

Raitala puolestaan on näyttelijä, jonka viimeisimpiin teatteriprojekteihin lukeutuvat Mamma Mia! -musikaali, Disneyn Tarzan ja Stingin Viimeinen laiva. Kummankin harrastuksiin kuuluvat matkailu ja urheilu. 

– On hienoa palata jälleen vuosien tauon jälkeen arvontastudioon. Odotan jännityksellä ensimmäistä Lotto-lähetystä, Raitala sanoo. 

Raitalan liittyminen mukaan päivittää Loton ilmettä, sillä näyttelijä tulee olemaan ensimmäinen Lottoarvonnan miesjuontaja yli kymmeneen vuoteen. 

Loton uusi miesjuontaja aikoo sukeltaa suomalaisten sydämiin 2:47

Lotto MTV3-kanavalla lauantaisin klo 22.10

Lue myös:

    Uusimmat