Lontoossa asuva Bea Toivonen: Haluan jäädä ulkomaille pysyvästi

Lontoossa muusikkopoikaystävänsä kanssa asuva ex-miss Suomella Bea Toivosella ei ole kiire tulla takaisin Suomeen.

Vuoden 2014 miss Suomi Bea Toivonen luo uraa Iso-Britanniassa. Pikaisesti Suomeen työkeikalle lentänyt Toivonen kertoo MTV.fi:lle, että suunnitelmissa on pysyä briteissä myös jatkossa. Toivonen muutti Lontooseen rakkaansa Jesse Smithin luokse kesän lopulla.

– Näillä näkymin olen jäämässä Lontooseen. Haluaisin jäädä, se on todella ihana kaupunki, Sirpa Rydman Show -muotinäytöksessä tiistaina messukeskuksessa mallina työskennellyt Toivonen kuvailee.

Toivonen työskentelee nykyään kosmetiikan parissa Bobbi Brown -merkille. Tulevaisuudessa hän haluaa yhdistää kauneusbisneksen ja liiketaloudellisen puolen. 

–Varsinkin nyt, kun olen saanut työpaikan maasta, tuntuu, että asiat helpottivat huomattavasti ja todellinen arki on alkanut. Kaikki ovat työpaikallani olleet todella kivoja, vaikka englantini on vielä vähän ruosteessa -siitäkin on selvitty tähän mennessä, Toivonen nauraa.

Myös parisuhteessa kaikki sujuu onnellisissa merkeissä, eikä sen kummempia kulttuurien yhteentörmäyksiä ole syntynyt. Näyttelijän ja muusikon uraa luova poikaystävä on näytellyt muun muassa Michael Jackson -musikaalissa. 

– Kulttuuri on niin samantyylinen onneksi. Lähinnä kiistelemme siitä, kumpi on parempaa, kahvi vai tee. Britit kun ovat aika kovia teenjuojia, onnellisen oloinen Toivonen nauraa.



Lue myös:

    Uusimmat