Bea Toivonen on juurruttanut elämänsä Lontooseen – rakkaus muusikkopoikaystävän kanssa kukoistaa: "Isoin syy, mikä on pitänyt täällä"

3:06
Katso videolta: Lontoossa asuva Bea Toivonen kertoo, millaista on suurkaupungin elämä - ja mikä on pitkän parisuhteen onnen salaisuus

Vaikka Bea Toivonen kaipaa kovasti Suomeen, ei hän aio ainakaan toistaiseksi jättää Lontoota taakseen.

Bea Toivonen on juurtunut vahvasti Lontooseen. Vuonna 2014 Miss Suomeksi kruunattu Toivonen on asunut Britanniassa jo noin kahdeksan vuoden ajan, työskennellen oman yrityksensä puitteissa meikki- ja hiustaiteilijana. Lontoossa näkee ja kokee hänen mielestään hyvin paljon, ja Toivosen näkemys maailmasta on hänen mukaansa avautunut merkittävästi Britanniassa vietettyjen vuosien aikana. 

– Suomeen on kuitenkin ihan hirveä ikävä. Tulen lokakuussa Suomeen, kun täytän 30 vuotta. 

Suunnitelmat sille, mitä hän aikoo ensimmäiseksi Suomeen saavuttuaan tehdä, ovat selkeät. 

– Haluan kakkukahvit mummoni luona! Se on sellainen, mitä haluan, Toivonen nauraa. 

Suomesta Toivonen kertoo ikävöivänsä monia asioita, kuten esimerkiksi suomalaisessa ruokakaupassa asioimista. 

– Yksi ensimmäisistä asioista, mitä teen, kun menen kotiin, on että menen ruokakauppaan ja ostan niin perusjuttuja, kuten raejuustoa. 

Ensimmäiset vuodet Britanniassa eivät olleet Toivoselle helppoja, vaan hän kaipasi todella paljon kotimaataan. Lontoossa Toivosen pitää töiden lisäksi myös hänen muusikkona työskentelevä poikaystävänsä Jesse Smith, jonka kanssa Toivonen on ollut yhdessä jo usean vuoden ajan. Koronapandemian aikana pariskunta otti myös uuden karvaisen perheenjäsenen Bruno-koiran. 

– Nyt on alkanut tottua siihen, että on juurtunut oma elämä, koti, ystävät, parisuhde täällä. Poikaystävä varmaan ollut isoin syy, mikä on pitänyt täällä. 

– Se on vaikeaa olla kahdessa maassa, todella hankalaa. Välittää niistä kummastakin eikä oikein pysty vertaamaan. Molemmissa haluaisin viettää paljon aikaa. 

Millaista on Bea Toivosen arki Lontoossa ja mikä on hänen ja pitkäaikaisen puolison Jesse Smithin onnen salaisuus? Katso yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja