Bea Toivonen tapasi aikoinaan prinssi Harryn – ensimmäinen lomaromanssi keskeytyi yllättäen kuninkaallisen toimesta

3:44
Bea Toivonen on tavannut prinssi Harryn - kertoo, kuinka kuninkaallinen liittyi hänen ensimmäiseen lomaromanssiinsa

Bea Toivonen lomaili aikoinaan perheensä kanssa Mauritiuksella samaan aikaan prinssi Harryn kanssa.

Lontoossa usean vuoden asunut vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen on seurannut sivusta vuosien ajan brittikuninkaallisia, jotka lukeutuvat saarivaltion sekä koko maailman tunnetuimpiin julkkiksiin. 

Toivonen kertoi MTV Uutisille kuningatar Elisabetin hautajaisten alla Lontoossa tavanneensa prinssi Harryn aikoinaan Mauritiuksella. Tuohon aikaan Toivonen oli itse 16-vuotias ja matkalla perheensä kanssa. Prinssi Harry puolestaan oli parikymppinen. Toivosen perhe ja prinssi Harryn seurue majoittuivat samassa hotellissa. 

– Meidän perhe laitettiin aina pöytään suht viereen heitä (hotellin ruokailuissa), kun oli selkeästi huomattu, että me olemme turvallisia ihmisiä, että meihin pystyy luottamaan. Näin ollen meidät laitettiin samoille illallis- sekä aamupala-ajoille. 

Matkan viimeisenä iltana Toivonen tapasi Harryn seurueineen myös hotellin diskossa. 

– Meidän iskä oli myös siellä prinssi Harryn kainalossa. 

Toivonen kertoo kokeneensa matkalla myös ensimmäisen lomaromanssinsa samanikäisen pojan kanssa, jonka tuli kyseisessä diskossa yllättäen keskeyttämään juuri prinssi Harry. 

– Hän tuli sitten muutamaan otteeseen meille sanomaan, että me tanssitaan liian lähekkäin. Meidän iskä oli pakottanut hänet sanomaan näin, Toivonen muistelee. 

Tämän matkan jälkeen Toivonen ei ole Harryyn tai muihin kuninkaallisiin törmännyt Lontoossa asuessaan. Vaikutelma prinssi Harrysta on kuitenkin pysynyt hyvänä, ja kohtaamisen perusteella kuninkaallinen vaikutti Toivosen mukaan "normaalilta ja ihanalta ihmiseltä". 

– Hän on aina ollut lempparini. Siitä asti ainakin. 

Prinssi Harry vetäytyi puolisonsa herttuatar Meghanin kanssa kuninkaallisista velvollisuuksistaan alkuvuodesta 2020. Pari asuu nykyään lastensa Archien ja Lilibetin kanssa Yhdysvaltojen Kaliforniassa. 

Kuinka Bea Toivonen tapasi prinssi Harryn? Katso yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja