Mainos

Lola julkaisi synnytykselle irvailevan tekstin: "Keisarileikkaus ei ole synnytys, se on lomaa"

Lola Lolita kuvaa, miten hänet vietiin leikkaussaliin, jossa "epäaidot naiset" hoitavat synnytyksen.

Keisarileikkausta synnytystapana parjataan keskusteluissa hämmentävän usein. Nyt joukkoon liittyy Scary Mommy -sivuston Lola Lolita, jonka mukaan keisarileikkaus todella on "se helppo tapa" synnyttää.

– Kaikki tietävät, että nainen, jolle tehdään keisarileikkaus, haluaa vain päästä helpolla synnytyksestä. Itse asiassa monet menevät niin pitkälle, että sanovat, ettei tuollainen nainen synnyttänyt. Jos nainen voi tulla raskaaksi, hän voi synnyttää luonnollisesti. Se on tiedettä, Lolita kirjoittaa sarkastisessa tekstissään.

Lolitan mukaan naisen valitsema keisarileikkaus ei oikeastaan edes ole synnytys.

– Olet valinnut helpon tien. Etkä ole oikea nainen. Oikeat naiset rikkovat vaginansa, kuten Luoja tarkoitti, Lolita kuvaa.

– Minun pitäisi tietää, koska en itsekään ole oikea nainen. Valitsin helpon tien. Valitsin kolme keisarileikkausta, ja antakaas, kun kerron, että ne olivat todella helppoja. Reiluuden vuoksi sanottakoon, että yritin antaa ensimmäisen vauvani rikkoa vaginani. Ihan todella yritin. Mutta hänen hiton päänsä oli niin iso, ettei hän mahtunut lantioni läpi, ja 14 tunnin rankan synnyttämisen jälkeen lääkäri puuttui peliin, vietti tunnin kyynärpäätä myöten "hunajakupissani" yrittäen tehdä tietä vauvalle, ja lääkäri tuli siihen tulokseen, etten todella ole oikea nainen.

Lolita kuvaa, miten hänet vietiin leikkaussaliin, jossa "epäaidot naiset" hoitavat niin sanotun "synnytyksen".

– Minä olin ihan, että "luojan kiitos", koska tässä minä nyt olin kärsinyt päivän verran tuskaisaa synnytystä, ja viimein joku tajusi, etten ole oikea (nainen) ja tarjosi minulle helppoa tietä ulos tilanteesta. Huh. Se oli lähellä. Minun melkein piti tehdä se vaikeimman kautta. (Koska voi olla vain yksi vaikea tapa tehdä jotakin. Kaikki tietävät tämän).

Tässä vaiheessa pitäisi olla selvää, että teksti on itse asiassa kritiikkiä keisarileikkauksen kritisoijille.

"Siellä nautiskelin kaikenlaisista helpoista jutuista, kuten siitä, etten saanut syödä"

Lolitan toinen lapsi syntyi liian aikaisin ja hän joutui ryntäämään sairaalaan yllättäen. Vauva vietiin synnytyksen jälkeen tehohoitoon; Lolita puolestaan oli jumissa sängyssään leikkausarpensa kanssa.

– Se oli niin helppoa! Se, ettei ole oikea nainen, on todella se tie, joka kannattaa valita, hän kirjoittaa sarkastisesti.

Myös kolmas vauva syntyi jo raskausviikolla 36. Lolita oli sairaalassa viikon.

– Siellä nautiskelin kaikenlaisista helpoista jutuista, kuten siitä, etten saanut syödä kiinteää ruokaa, turposin kuin pallokala, koska olin kiinni tipassa seitsemän päivää, ja kestin supistuksia, jotka kestivät jopa 25 minuuttia kukin, kunnes vauva viimein saavutti maagisen 37. viikon rajapyykin ja heidän piti poistaa hänet minusta keisarileikkauksella. Aluksi olin superharmissani siitä, että juhlat olivat ohi. Se oli niin helppoa, että olisin halunnut sen jatkuvan ikuisesti, Lolita kuvaa.

Hän kertoo harmistuksensa muuttuneen iloksi, kun keisarileikkaus kesti neljä kokonaista tuntia – tämähän tarkoitti, että hän sai "nauttia" tilanteesta pitkään.

– Voi vitsi, miten kaipaan noita hetkiä. Mutta nyt on tullut aika tunnustaa, se, minkä monet jo tietävät: keisarileikkaus on helpon tien valitsemista. Se ei ole synnytystä, se on lomaa.

***

8:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.