Mainos

Valokuvaaja kieltäytyi kuvaamasta keisarileikkausta, koska "leikkaus ei ole synnytys"

Synnytysvalokuvaaja kieltäytyi kuvaamasta naisen keisarileikkausta vedoten siihen, "ettei leikkaus ole synnytys".

Valokuvaajan ja tulevan äidin väliset tekstiviestit paljastavat, kuinka valokuvaaja hylkää asiakkaansa tämän valitseman synnytystavan vuoksi. 

Facebookin Sanctimommy-sivustolla julkaistu viestittely on saanut ihmiset raivoihinsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tekstiviesteissä odottava äiti kertoo, ettei tällä ollut aavistustakaan, että valokuvaajat syrjivät ihmisiä synnytystavan valinnan mukaan.

– Leikkaus ei ole synnytys, kultaseni. Sinä et synnytä. Sinut leikataan vauvan poistamiseksi vatsastasi. Se ei ole synnytys, katsoitpa sitä mistä suunnasta tahansa, ja minä en ainakaan halua olla siellä ottamassa kuvia siitä. Jos päätät antaa äitiydelle mahdollisuuden alusta lähtien ja synnyttää oikeasti, kerro minulle, ja voimme sopia ajankohdan, valokuvaaja kirjoittaa.

Eikä valokuvaaja vielä siihen lopettanut, vaan jatkoi ohjeistustaan:

– Tämä äitiyshomma on rankkaa, jos olisin sinä, miettisin kahdesti sitä, aloitanko sellaisen työn oikaisemalla noin alkuvaiheessa.

"Tarkoittaako tämä, etten ole ikinä syntynyt?"

Kuvakaappaus viesteistä on herättänyt raivoa Sanctimommy-sivustolla. Vihaiset äidit kutsuvat valokuvaajaa "naurettavaksi" ja "epäammattimaiseksi".

– Sinun pitäisi julkaista tämän ääliön nimi. Tämä saa minut raivoihini, en voi edes vitsailla tästä. Anteeksi, etten antanut meidän kummankin kuolla 18 tunnin yrittämisen jälkeen, eräs keisarileikkauksella synnyttänyt äiti kommentoi.

– Vau! Minulla ei edes ole sanoja! Mikä juntti! Joten tarkoittaako tämä sitä, etten minä ole ikinä syntynyt? Entä kolme sisarustani? kommentoi puolestaan eräs itse keisarileikkauksella syntynyt nainen.

Lähteet: 9Honey, Facebook

***

10:21

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.