Lokki yritti viedä McDonald's -aterian, mies iski takaisin uskomattomalla tavalla – saattaa nyt saada yli viiden tonnin sakot

Kun Ulla sanoo"tee temppu", Leo-lokki ryhtyy steppaamaan 0:40
Ulla opetti juhannuksena 2019 Leo-lokin steppaamaan Helsingin Satamasaaressa sijaitsevalla mökillään. Mökkilokin räpylöiden läpsytys on suorastaan hurmaavaa!

Lokki yritti viedä brittimiehen ruoan, mutta mies iskikin takaisin. Tapauksesta kertoo muun muassa Plymouth Live -sivusto.

Torstaina 9. heinäkuuta noin iltapäiväkolmen aikaan Iso-Britannian Plymouthissa toista tehtävää suorittamassa ollut poliisipartio huomasi miehen, joka oli hyökännyt lokin kimppuun. Mies oli purrut lintua.

– Hän upotti hampaansa siihen ja heitti sen sitten maahan, poliisin edustaja kertoo paikalliselle medialle.

Lokki oli yrittänyt viedä miehen ruoan

Mies pidätettiin ja häntä alettiin kuulustella. Viranomaiset saivat sen käsityksen, että mies oli hyökännyt lokin kimppuun sen jälkeen, kun se oli yrittänyt viedä hänen McDonald’s -ateriansa.  26-vuotias mies kertoi poliisille olleensa tapahtumahetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena, joten hänet vietiin hoidettavaksi sairaalaan.

– Lokki oli selvästi haavoittunut, mutta se lensi pois ennen kuin ehdimme tutkia, missä kunnossa se oli. Emme tiedä, miten sen lopulta kävi.

Metro-lehti kertoo, että Ison-Britannian lakien mukaan on laitonta tappaa tai haavoittaa luonnossa eläviä lintuja tai häiritä niiden pesintää ilman siihen varta vasten myönnettyä lupaa. Mies voi saada teostaan enintään puoli vuotta vankeutta tai maksimissaan 5 000 punnan eli noin 5 500 euron, sakon. Tapauksen tutkinta on vielä kesken.

Lue myös:

    Uusimmat