Lokakuu 2001

Ars01- nykytaiteilijoiden maailma

Ars01 on vallannut Kiasman. Suurnäyttelyyn osallistuu 73 nykytaiteilijaa kaikkialta maailmasta. Näyttelyn teema on kolmas tila, joka syntyy eri visuaalisten kulttuurien kohdatessa. Visuaalisen puolen ohella moni teos hyödyntää myös äänimaailmaan tuomia ulottuvuuksia. Kiasman viisi kerrosta vievät kävijän tunnelmasta toiseen. Kuvassa malesialaisen Wong Hoy Cheongin teos Exile Islands.

Nykytaiteen museo Kiasma, Helsinki. Ars01 20.1.2002 asti ti 9-17 ke-su 10-22

Habitaren suosikit

Sisustustoimittajat valitsivat Habitare-messuilta 12 parasta kodin tuotetta. "Toimittajien tusina" on yleisön nähtävillä Design Forumissa 14. lokakuuta saakka. Esineiden valintaan vaikuttivat mm. niiden kodikkuus ja toimivuus. Myös monikäyttöisyys ja ajattomuus ovat saaneet raadilta kiitosta.

Design Forum Helsingin Sanomatalossa, Mannerheiminaukio 3, Helsinki auki ma-pe 10-18, la-su 11-16 Habitaren sisustusannista voit myös lukea jutut:Sohva - huonekalujen kuningas jaPaperivaloa, höyhenlamppuja ja halogeenia

Lapsiperheen moderni koti

Mikäli Malmön Bo01-asuntomessut jäivät käymättä tarjoutuu nyt Helsingissä mahdollisuus tutustua Vuoden nuori muotoilija -palkittujen työnäytteisiin. Sisustusarkkitehti Eeva Lithovius ja Karola Sahi ovat paneutuneet työssään lapsiperheen tarpeisiin ja tapoihin. Mutkattomat ja raikkaat ratkaisut voivat ensinäkemältä jopa yllättää; kolme huontetta, keittiö ja eteinen ovat trendikkyydessään vertaansa vailla. Tarkemmin katsomalla kuitenkin huomaa keittiössä pirttikaluston.

Design Forum, Vuoden nuoret muotoilijat 21.10. saakka, auki ma-pe 10-18 la-su 11-16

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja