Jürgen Kloppin ruletti löi näpeille – Interin jatkohaaveille karu kolaus, Realin vaihtomies säväytti ensimmäisellä kosketuksellaan

Liverpool koki yllättävän 0–2-kotitappion italialaista Atalantaa vastaan jalkapallon Mestarien liigassa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Päävalmentaja Jürgen Klopp antoi osalle Liverpoolin avainpelaajista lepoa, mutta kun Josip Ilicic tuikkasi tunnin kohdalla Atalantan 1–0-vierasjohtoon, alkoi tapahtua.

Klopp otti heti maalin jälkeen kentälle Andrew Robertsonin, Fabinhon, Diogo Jotan ja Mohamed Salahin tilalle vaihdetun Roberto Firminon.

Tämä ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan muutama minuutti myöhemmin Robin Gosens jatkoi maalin edestä täysin vapaana miehenä Atalantan kahden maalin johtoon.

Liverpoolin tukkoisuudesta kertoi paljon, että se sai avausjaksolla aikaan itselleen harvinaisesti vain yhden laukauksen.

Liverpool johtaa kuitenkin edelleen D-lohkoa. Sillä on neljästä ottelusta yhdeksän pistettä, mutta Ajax ja Atalanta hengittävät niskaan: kummallakin on koossa seitsemän pinnaa. Midtjylland jatkaa lohkojumbona ilman pisteen pistettä.

Real Madrid nollasi Interin

Inter Milanin pudotuspelitoiveet kokivat rajun kolauksen Real Madridia vastaan kärsityn 0–2-tappion myötä.

Interin Nicolo Barella rikkoi heti alkuminuuteilla rangaistusalueella Nachoa, ja Real Madrid sai rangaistuspotkun. Eden Hazard sijoitti sen maalin oikeaan kulmaan ja vei madridilaiset 1–0-vierasjohtoon.

Arturo Vidal yritti tunnin kohdalla kaatumalla kalastaa Interille rangaistuspotkua. Hän ryhtyi protestoimaan tilannetta, hankki suunsoitollaan kaksi keltaista korttia, ja Inter joutui yhden miehen vajaalle.

Real Madridia vastaan moinen on melko lailla tuhoisa temppu.

Realin Rodrygo käytti toisella jaksolla juuri kentälle tultuaan ensimmäisen kosketuksensa fantastisesti ja tälläsi Inter-puolustaja Achraf Hakimin jalan kautta madridilaiset kahden maalin johtoon.

B-lohkoa johtaa Borussia Mönchengladbach kahdeksalla pisteellään. Asemiaan kohentaneella Realilla on seitsemän pinnaa, Shahtar Donetskilla neljä pistettä ja Interillä kaksi pojoa.

Interin urakka yrittää nousta pudotuspeleihin, joihin lohkon kaksi parasta pääsevät, alkaa olla toivoton tehtävä.

Mestarien liigan keskiviikkoillan lopputulokset:

Borussia Mönchengladbach – Shahtar Donetsk 4–0 (3–0)
Olympiakos – Manchester City 0–1 (0–1)
Ajax–Midtjylland 3–1 (0–0)
Atletico Madrid – Lokomotiv Moskova 0–0
Bayern München – Salzburg 3–1 (1–0)
Inter – Real Madrid 0–2 (0–1)
Liverpool–Atalanta 0–2 (0–0)
Marseille – FC Porto 0–2 (0–1)

Lue myös:

    Uusimmat