Arturo Vidal tuittuili itsensä ulos Real Madridia vastaan – Tuomas Virkkunen: "Ihan uskomatonta"

Inter tarvitsisi voiton Real Madridia vastaan jalkapallon Mestarien liigan huippuottelusta, mutta Arturo Vidal tuittuili itsensä ulos milanolaisten 0–1-tappioasemassa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Real Madrid sai rangaistuspotkun jo alkuminuuteilla, kun Nicolo Barella rikkoi Nachoa. Eden Hazard sijoitti pilkun maalin oikeaan kulmaan ja vei madridilaiset 1–0-vierasjohtoon.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen nähtiin Interin Arturo Vidalin arvoton show. Chileläinen keskikenttäpelaaja yritti kaatumalla kalastella Interille rangaistuspotkua, ja protestoi tilannetta erotuomari Anthony Taylorille

Vidalin suu kävi niin, että Taylor jakoi hänelle kaksi keltaista korttia epäurheilijamaisesta käytöksestä – ja Inter joutui yhden miehen vajaalle.

C Moren selostaja Tuomas Virkkunen ruoti tilannetta suorasukaisesti. Virkkunen muistutti, että lohkon hännillä oleva Inter tarvitsisi pelistä voiton.

– Käsittämätöntä, että tällä tasolla voi olla noin tyhmä kuin saapas, kuten Vidal on. Ihan uskomatonta, Virkkunen sanoi.

Ottelussa oli jutun kirjoitushetkellä ensimmäinen puoliaika takana.

Borussia Mönchengladbach johtaa B-lohkoa kahdeksalla pisteellä. Real Madridilla on Shahtar Donetskin kanssa neljä pinnaa ja Interillä kaksi pistettä. Inter ja Real pelaavat kuitenkin vasta nyt neljännen ottelunsa, kun Mönchengladbachilla ja Shahtarilla on neljä peliä jo kasassa.

Lue myös:

    Uusimmat