LIVE hetki sitten: Tekoja tasa-arvon eteen – vaaliehdokkaat äänessä naistenpäivän aattona

Naistenpäivän aattoa juhlistetaan tänään tasa-arvon ja tulevien vaalien hengessä Helsingin keskustassa.

Naisasialiitto Unionin FemAct-työryhmä järjestää feministisen vaalitapahtuman Helsingin Lasipalatsin aukiolla kello 13-16. Tapahtumaa voi seurata suorana MTV Uutisten nettisivuilla.

Omasta vaalilupauksestaan sekä teostaan tasa-arvoisemman, feministisemmän ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan puolesta kertoo joukko tasa-arvoa kannattavia eduskuntavaaliehdokkaita. Mukana ovat muun muassa ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.), professori, oikeustieteen tohtori Pentti Arajärvi (sd.), kansanedustaja Jani Toivola (vihr.), Helsingin kaupunginvaltuutettu Nasima Razmyar, Abdirahim Hussein Mohamed sekä toistakymmentä muuta eduskuntaan pyrkivää ehdokasta. 

Tilaisuuden juontaa Jenni Pääskysaari

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Sen tavoitteena on ravistella stereotypioita ja kertoa siitä, mitä feminismi on ja mihin sitä tarvitaan.

Järjestäjät haluavat, että tulevat kansanedustajat tekevät aktiivisesti töitä tasa-arvon eteen. FemAct-ryhmän mielestä Suomessa ollaan tuudittauduttu tasa-arvon kärkimaaksi ja unohdettu aktiivinen toiminta.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja