Litteä takamus, hikiset pakarat? Ei hätää: Hullut alushousut lupaavat parannusta

Tarvitsetko erityishousuja täyttämään kaikki toiveesi? Listasimme oudoimmat alushousukeksinnöt!

Alusvaatemaailmasta kuuluu kummia: nyt alushousut voi vaihtaa nakuilematta. Slick Chicks -yhtiös alusvaatteissa on hakaset, joiden avulla pöksyt voi poistaa riisumatta päällysvaatteitaan.

Helposti riisuttavat housut eivät ole alusvaatemaailman ainoa erikoinen keksintö. Jokaiseen alusvaateongelmaasi on taatusti olemassa (ainakin outo) ratkaisu.

Esimerkiksi julkkisten kammoamaan camel toe -tilanteeseen on kehitetty omat housut ja erilaisia suojia. Se, miten paljon taviksella on käyttöä moisille tuotteille, on mysteeri.

Seamless Thread -pöksyjen tavoite on "voimaannuttaa naisia" ja estää epätoivottu huomio alusvaatealueella. Housujen materiaali on lääketiedetasoista silikonia, joka estää myös hienhajua.


Tietysti hikoiluun on omat housunsa. Ashley Lee -firma mainostaa housuja, joissa on jopa erillinen vesitiivis kerros kaikenlaisia hikihuolia varten. Ei enää tahroja ja hajuja, jotka (ilmeisesti) ovat suuri ongelma.

Hikiset pöksyt voi tietysi myös hävittää heti – ainakin, jos käyttää One-Wear -alusvaatteita, joiden on tarkoitus olla kertakäyttöiset. Housuja mainostetaan esimerkiksi raskaana oleville naisille, joiden ei tarvitse "ostaa kalliita alusasuja" hetkelliseen käyttöön.

Invisible Shaping Bum Boosters -housut lupaavat niin sanotusti lisää tavaraa tarakalle. Housujen tavoite on antaa kantajalleen herttuatar Catherinen sisaren, Pippa Middletonin mediaakin kiehtonut takamus. Toimivatko alushousut? Katso ennen-jälkeen -kuva!

spl341774_002
Copyright: © www.splashnews.com. Photographer: Splash News/Debenhams.
spl341774_003
Copyright: © www.splashnews.com. Photographer: Splash News/Debenhams.

Eikä tässä vielä kaikki: miehille on luonnollisesti tarjolla oma täytteensä. Marks & Spencer takaa, että miehetkin saavat helposti muhkeutta alusasulla. Katso ennen-jälkeen -kuva!

spl216613_002
Copyright: © www.splashnews.com. Photographer: Marks & Spencer/Splash News.
spl216613_001
Copyright: © www.splashnews.com. Photographer: Marks & Spencer/Splash News.

Jäitkö kaipaamaan lisää alusvaatteita? Tarvitsetko erityishousuja täyttämään kaikki toiveesi?

Listasimme oudoimmat alusasukeksinnöt!
Lue myös:

    Uusimmat